Menu

Στο δρόμο για το νοσοκομείο: Οι σκέψεις του Λευτέρη Πανταζή για τη ζωή των αδερφών του

Στη συνέντευξή του στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον”, ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία του να υποστεί ένα μικρό ισχαιμικό επεισόδιο και να χάσει τη φωνή του. Κατά τη διάρκεια της πορείας του προς το νοσοκομείο, σκεφτόταν μόνο για τους αγαπημένους του και το πώς θα τους βοηθούσε, αγνοώντας το ενδεχόμενο να μην μπορεί ποτέ ξανά να μιλήσει. Όπως ανέφερε, ήταν ένα δύσκολο περιστατικό που τον έκανε να σκεφτεί ότι ίσως δεν ήταν εντάξει ψυχολογικά.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε επίσης στις περιπέτειες που έχει ζήσει και στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Εξέφρασε την αγάπη του για το τραγούδι, την οικογένειά του και τα ταξίδια, ενώ τόνισε ότι δεν ασχολείται με κακές συνήθειες όπως το κάπνισμα, η ποτοκατάνυξη ή η χρήση ναρκωτικών. Ο Λευτέρης Πανταζής δήλωσε με αποφασιστικότητα πως είναι άνθρωπος και απολαμβάνει την παρέα των φίλων του.

Με την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητά του, ο Λευτέρης Πανταζής μοιράστηκε σημαντικά κομμάτια της ζωής του και αφηγήθηκε την προσωπική του μάχη για να επιβιώσει και να παραμείνει πιστός στον εαυτό του. Η εμπειρία του μας υπενθυμίζει το πόσο σημαντικό είναι να εκτιμούμε κάθε στιγμή και να αγαπάμε αυτούς που έχουμε στο πλευρό μας.

Written by admin

Exit mobile version