Στίβος: Στις 6 Μαρτίου το μίτινγκ στο Παρίσι που αναβλήθηκε

Spoilers

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη και ο Εμμανουήλ Καραλής είχαν κλείσει ν’ αγωνιστούν στο Παρίσι 22 Ιανουαρίου. Το μίτινγκ αναβλήθηκε. Πήγε 6 Μαρτίου. Οι Γάλλοι διοργανωτές αποφάσισαν νέα ημερομηνία. Αρχικά προχώρησαν σε αναβολή, λόγω της κατάστασης με την πανδημία, κυρίως στη γαλλική πρωτεύουσα. Τώρα μεταφέρθηκε στις 6 Μαρτίου, με την ελπίδα και ότι η κατάσταση με τον…

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη και ο Εμμανουήλ Καραλής είχαν κλείσει ν’ αγωνιστούν στο Παρίσι 22 Ιανουαρίου. Το μίτινγκ αναβλήθηκε. Πήγε 6 Μαρτίου.

Οι Γάλλοι διοργανωτές αποφάσισαν νέα ημερομηνία. Αρχικά προχώρησαν σε αναβολή, λόγω της κατάστασης με την πανδημία, κυρίως στη γαλλική πρωτεύουσα. Τώρα μεταφέρθηκε στις 6 Μαρτίου, με την ελπίδα και ότι η κατάσταση με τον Covid-19 θα έχει αλλάξει.

Θα γίνει στην Accor Arena και οι ώρες θα είναι από 19:00 ως τις 21:00 (ώρα Γαλλίας).

Θα γίνουν τα αγωνίσματα: Επί κοντώ ανδρών, τριπλούν γυναικών, 60μ. και 60μ. εμπόδια σε άνδρες και γυναίκες. Για τους αθλητές θα αποτελέσει ένα δυνατό αγώνα, ένα καλό τεστ στο δρόμο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού. Το Βελιγράδι φιλοξενεί τη διοργάνωση 18-20 Μαρτίου.

Ν’ αναφέρουμε ότι το μίτινγκ στο Παρίσι ανήκει στην κατηγορία World Indoor Tour Silver.

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη και ο Εμμανουήλ Καραλής έχουν πρόσκληση για το μίτινγκ. Απομένει αν η πορεία του προγράμματός τους επιτρέψει να πάρουν μέρος.

i gi tis elias

Η Γη της Ελιάς spoiler: Μια νέα φιλία γεννιέται με τους …

ηλιος

Ήλιος spoiler: Επεισόδιο 86, 87, 88, 89, 90 – 2ος Κύκλος