Στίβος: Οι αθλητές του Μάκη Πάντου ξεκινούν 22 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη

Spoilers

Οι αθλητές του Πάντου, Ξενικάκης, Στεφανοπούλου, Αθανασίου, Ντούση και Μαρτινάκης θα αγωνιστούν στην ημερίδα στο κλειστό Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη.

Μεγάλη αναμένεται η συμμετοχή των αθλητών στην ημερίδα στο κλειστό Αμπελοκήπων. Είναι προγραμματισμένη για τις 22 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Ανάμεσά τους και των αθλητών του γκρουπ του Μάκη Πάντου, που γυμνάζονται καθημερινά στη Θεσσαλονίκη.

«Η προετοιμασία πάει καλά. Δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα. Γι’ αυτό και οι ημερίδες στη Θεσσαλονίκη μας δίνουν την ευκαιρία να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε. Όλα τα παιδιά θα αγωνιστούν. Ο Νίκος Ξενικάκης και η Μαρία Στεφανοπούλου στο μήκος.

Ο Αλέξανδρος Αθανασίου και η Βασιλική Ντούση στο μήκος. Θα πάρει μέρος στο μήκος και η Στέλλα Σμαραγδή», δηλώνει στο Sportime ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Οι αθλητές και αθλήτριες αυτή την περίοδο πραγματοποιούν τις προετοιμασίες τους. Οι περισσότεροι «διψούν» για αγώνες.

Οι ημερίδες που έχουν προγραμματιστεί τους δίνουν την ευκαιρία να τεστάρουν που βρίσκονται προπονητικά.

Ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης έχει προγραμματίσει δύο ημερίδες μέσα στον Ιανουάριο. Η πρώτη είναι να γίνει το Σάββατο 22 Ιανουαρίου και η δεύτερη στις 29 του ίδιου μήνα και πάλι Σάββατο. Και οι δύο ημερίδες θα γίνουν στο κλειστό στους Αμπελόκηπους.

Ένα στάδιο που έχει καινούριο ταρτάν και εμπόδια. Πολύ σημαντικό για τους αθλητές της περιοχής να έχουν ένα τέτοιο χώρο να αγωνίζονται.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται ο ΣΕΓΑΣ να δημοσιοποιήσει και την προκήρυξη της ημερίδας στις 22 Γενάρη.

Spoilers

Κορονοϊός: Κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα 07-01-2022

i gi tis elias

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Χάιδω κλείνει τις πόρτες στην Βασιλική και της απαγορεύει να βγαίνει