Στιγμές κατάρρευσης για την Αθηνά Ωνάση – Αποκάλυψη για πρόβλημα υγείας και αποβολή

Latest

Η Αθηνά Ωνάση δεν έχει περάσει λίγα στη ζωή της και το διαζύγιο με τον Αλβάρο ήταν ένα από τα γεγονότα, που τη στιγμάτισαν, αντιμετωπίζοντας μέχρι και πρόβλημα με την υγεία της. Η «χρυσή» κληρονόμος έζησε στιγμές κατάρρευσης, καθώς αποκαλύφθηκε πως είχε μια αποβολή.

Αν και ο Αλβάρο στάθηκε δίπλα της μετά την αποβολή, εκείνη βυθίστηκε στην κατάθλιψη. Απομακρύνθηκε από το σύζυγός της, αφιερώθηκε στα άλογά της. Ήταν η ίδια περίοδος που τα ΜΜΕ οργίαζαν για τα περί νευρικής ανορεξίας. Παράλληλα, δείτε πόσα χρήματα πήρε ο Ντόντα μετά το διαζύγιο.

Η κατάθλιψη της Αθηνάς Ωνάση μετά την αποβολή και το διαζύγιο

Μετά από μια περίοδο ανάρρωσης και ενώ η Αθηνά Ωνάση, που είδε ένα θάνατο να την «πληγώνει» περισσότερο και από τον χωρισμό, είχε αφοσιωθεί στα άλογά της, όταν ο Αλβάρο επανήλθε στο θέμα, η χρυσή κληρονόμος του ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να κάνει παιδί γιατί φοβόταν την κατάρα των Ωνάσηδων. Και εκεί ξεκίνησε να γράφεται το τέλος της σχέσης της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση με τον Βραζιλιάνο ιππέα.

Τα ταξίδια του Αλβάρο με διάφορες προφάσεις γίνονταν όλο και πιο συχνά και σε αυτά έβρισκε παρηγοριά και ευχαρίστηση στην παρέα άλλων γυναικών. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Αθηνά Ωνάση γνώριζε από την πρώτη στιγμή τα πάντα, αλλά δεν την ενδιέφερε, γιατί ήταν βυθισμένη στην κατάθλιψη, την οποία προσπαθούσε να ξεπεράσει με ιππασία, συνεδρίες ψυχοθεραπείες αλλά και την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Τραγικές στιγμές για την Αθηνά Ωνάση!  Η «κατάρα» της οικογένειας «χτυπάει» και την «χρυσή» κληρονόμο!

Η Αθηνά Ωνάση βρίσκεται πάντοτε σε μια κατάσταση τρόμου, με την ίδια να έχει επηρεαστεί επίσης από όσα έχουν ακουστεί για την κατάρα της οικογένειάς της. Μια πρόσφατη είδηση ξύπνησε «δαίμονες» στη μνήμη της Αθηνάς Ωνάση.

Η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι, Μέιβ Κένεντι Μακ Κίν, και ο μικρός γιος της, Τσέζαπικ Μπέι, πνίγηκαν στο ποτάμι δίπλα στο εξοχικό τους, όπου είχαν πάει οικογενειακώς για να γλιτώσουν από τον κορωνοϊό. Έπαιζαν μπάλα στον κήπο του εξοχικού, όταν αυτή έπεσε στο νερό και τότε μάνα και γιος πήραν το κανό για να την πιάσουν. Το κανό παρα­σύρθηκε από τα νερά και οι δυο τους βρήκαν τραγικό θάνατο.

Τότε όλοι θυμήθηκαν την κατάρα της οικογένειας Κένεντι, όπου μέλη της οικογένειας «χάνουν» νέοι και ξαφνικά τη ζωή τους. Η είδηση αυτή αναστάτωσε τη «χρυσή κληρονόμο» της δυναστείας Ωνάση, που περνάει την καραντίνα για τον κορωνοϊό μαζί με τα άλογά της στους στάβλους της σε μια μικρή κωμόπολη της Ολλανδίας, καθώς η Αθηνά φοβάται ότι κουβαλά την κατάρα της οικογένειας Ωνάση.

Ο επί χρόνια εκπρόσωπος της οικογένειας Ωνάση, Αλέξης Μανθεάκης, εξομολογήθηκε κάποια περιστατικά που αφορούν τους Ωνάσηδες, από όπου απορρέει και ο φόβος της Αθηνάς.

«Η αλήθεια για την “Κατάρα των Ωνάσηδων” είναι ότι έχουν… χαθεί γύρω στα 30 άτομα – έχουν πεθάνει με περίεργους τρόπους. Όλες αυτές οι οικογένειες έχουν ανεξήγητους θανάτους. Ο τρόπος που πέθανε η Χριστίνα, η οικογένεια έχει μια άποψη, δεν μιλάει ποτέ. Ακούστηκαν πολλά, ότι αυτοκτόνησε, ότι πήρε χάπια… Ο καθένας έχει την άποψή του, η αλήθεια ποτέ δεν θα βγει.

Η αλήθεια δεν θα βγει ποτέ για τον Αλέξανδρο, το θείο της, πώς πέθανε. Γιατί είχαν αλλαχτεί τα καλώδια στο αεροπλάνο; Αυτό είναι αποδεδειγμένο. Ποιος το έκανε, γιατί… Αθωώθηκαν κάποιοι, πήγαν τρία χρόνια στα δικαστήρια, αθωώθηκαν και είπαν ότι κάποιοι άλλοι είχαν κάνει τη ζημιά.

Χτύπησαν το γιο του και ο Αριστοτέλης Ωνάσης τελείωσε, κατέρρευσε. Ο κύριος λόγος που κατέρρευσε ήταν από τύψεις, γιατί ο Αλέξανδρος είχε πάθος με την ασφαλή πτήση, το είχε έννοια και έλεγε στον πατέρα του ‘‘το αεροπλάνο αυτό είναι παλιό, να το αλλάξουμε και να πάρουμε ελικόπτερο”. Ο Ωνάσης, από τσιγκουνιά πιο πολύ, δεν ήθελε να ξοδέψει τα λεφτά, δεν αγόραζε το ελικόπτερο. Όταν σκοτώθηκε ο Αλέξανδρος, ήξερε ότι αν είχε πάρει το ελικόπτερο, δεν θα είχε χάσει το γιο του. Αυτό τον έκανε να μην μπορεί να συμβιβαστεί με τον θάνατο του γιου του».

Στο τέλος έκανε ακόμη μια αποκάλυψη που συγκλονίζει: «Όταν ήταν στον Σκορπιό, πήγαινε κάθε βράδυ στο παρεκκλήσι και έστρωνε τραπέζι, έβαζε ποτά και φαγητά και μίλαγε με το γιο του».

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Κατερίνα Καινούργιου: Οι πόζες σε πισίνα με φόντο το ηλιοβασίλεμα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μαρία Ηλιακή: Σούπερ hot – Ποζάρει τυλιγμένη μόνο με ένα σεντόνι! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)