Στέφανος Τσιτσιπάς: Φωτογραφίζεται και διαφημίζει στον πλανήτη την Κνωσό!

sports

Ο Έλληνας πρωταθλητής Στέφανος Τσιτσιπάς, τώρα που αναρρώνει μετά από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο χέρι βρίσκεται στην Κρήτη. Όπου διαφήμισε την Ελλάδα για μία ακόμη φορά με μία φωτογράφιση που έκανε στην Κνωσό.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις Στέφανος Τσιτσιπάς, αποφάσισε να φωτογραφηθεί και έτσι να διαφημίσει την Κνωσό σε όλο τον πλανήτη.

Ο Έλληνας παίκτης αναρρώνει αυτή την εποχή από τον τραυματισμό του. Αφού νωρίτερα είχε υποβληθεί σε λεπτή και δύσκολη χειρουργική επέμβαση στο χέρι του!.

Έτσι έχει επιλέξει ως προορισμό την πανέμορφη Κρήτη για να περάσει τον χρόνο του. Στην οποία βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες με την οικογένεια του.

Εκεί έχει καταφέρει να χαλαρώσει και να συναντήσει παλιούς φίλους, από τότε που επισκέπτονταν το νησί για να παίξει το άθλημα που τον έχει κάνει Παγκοσμίως γνωστό. Έτσι έχει φτάσει να είναι αυτή την στιγμή στο νούμερο τέσσερα στον κόσμο.

Τώρα που στο πρόγραμμα του δεν υπάρχει καθημερινά η επίπονη προπόνηση βρήκε τον χρόνο να αφιερώσει χρόνο σε μία αγαπημένη του συνήθεια που είναι η φωτογραφία.

Περνάει όλο και περισσότερο χρόνο στο να κάνει φωτογραφίσεις στο νησί.

Όπου υπάρχουν αξιομνημόνευτα μέρη όπως η Κνωσός, στην οποία ξεναγήθηκε πριν από δύο μέρες και έβγαλε τις φωτογραφίες του.

Ενώ στο μέλλον μπορεί να ετοιμάσει μία… έκπληξη για να διαφημίσει την χώρα μας για μία ακόμη φορά σε όλο τον κόσμο.

τηλεθεαση

Τηλεθέαση: Αντζελίνα και The Bachelor πλησίασαν επικίνδυνα τη Νικολούλη … σε αντίθεση το Big Brother που βρέθηκε στο ΠΑΤΟ!

news

Ληστές τρύπωσαν σε χρυσοχοείο στο Καπανδρίτι: «Σήκωσαν» χρυσαφικά, ρολόγια και κοσμήματα!