Σταυρούλα Χρυσαειδή: Μιλά για τον χωρισμό από τον Παναγιώτη Τριβυζά … “Εγώ καθορίζω τη ζωή μου”

Σαν βόμβα έσκασε πριν λίγες ημέρες η είδηση πως η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβυζάς αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Το ζευγάρι που μετρούσε 5,5 χρόνια κοινής πορείας και που πριν τρεις μόλις μήνες είχε παντρευτεί εντελώς ξαφνικά χώρισε χωρίς δώσει λεπτομέρειες για το τι συνέβη ανάμεσά τους αν και οι φήμες που κυκλοφόρησαν ήθελαν ένα τρίτο πρόσωπο να είναι η αιτία που «τα έσπασαν».

Η παίκτρια του Survivor λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο και τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, πραγματοποίησε ένα Q&A στο Instagram και μίλησε για τον χωρισμό της.

«Όντως χώρισες; κρίμα» τη ρώτησε ένας ακόλουθος και η ίδια απάντησε: «Ναι ισχύει καμιά φορά η ζωή τα φέρνει έτσι! Επιτρέπεται να πέσεις αλλά απαγορεύεται να μη σηκωθείς!»


«Πιστεύεις ότι η ψυχολογία σου είναι καλή ώστε να νικήσεις το Survivor λόγω του διαζυγίου», ρώτησε ένας άλλος και η ίδια έγραψε: «Έχω μάθει να το διαχωρίσω! Όταν μπαίνω στον αγώνα δε σκέφτομαι τίποτα άλλο! Έχω πάει σε πρωτάθλημα στίβου και έκλαιγα 40 λεπτά πριν τον αγώνα και μπήκα και κέρδισα! Μόλις ακούω το μπαμ δε σκέφτομαι τίποτα εξωτερικό».

Όσον αφορά την ψυχολογία της αυτό το διάστημα σχολίασε: «Η ψυχολογία μου μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερη! Όπως σου έχω ξαναπεί όλα για κάποιο λόγο γίνονται και όλα γίνονται για καλό ακόμη κι αν δεν το βλέπουμε σύντομα αυτό».

Τέλος, ξεκαθάρισε αν η συμμετοχή της στο Survivor all Star είναι η αίτια του χωρισμού της γράφοντας: «Παιδιά σοβαρευτείτε! Αυτό κάπου το είδα να το γράφουμε η αλήθεια είναι και σκέφτηκα γιατί να το σκεφτεί αυτό κάποιος αλήθεια».

Δείτε τα σχετικά στιγμιότυπα από το Instagram

Christy White – Ελληνίδα πopvoστάρ αποκαλύπτει: Διαφορετικοί οι μισθοί ανδρών και γυναικών – βίντεο

Ανέκδοτο: Ο άνδρας και το τζίνι …! Τρελό γέλιο