Σταύρος Νικολαΐδης: Σοκαριστικό τροχαίο για τον ηθοποιό – Διαλύθηκε το αυτοκίνητό του (vid)

Άγιο είχε ο Σταύρος Νικολαΐδης. Ο ηθοποιός ενεπλάκη σε τροχαίο με το αυτοκίνητό του και γλίτωσε από θαύμα.

Το ατύχημα συνέβη σε σημείο που δεν είχε καλή ορατότητα και χτύπησε σε ένα αμάξι σταθμευμένο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και τώρα να έχει εφτά ράμματα στο κεφάλι και σπασμένο καρπό.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Σπάθα: «Να μας πουν ποιοι από την ΕΠΟ συνοδεύουν τους ξένους διαιτητές – Όλα τα λάθη ήταν κατά του Παναθηναϊκού»

«Έχω ένα μαύρο»

Ο ίδιος εμφανίστηκε στο «Πρωινό μας» και περιέγραψε τι συνέβη. Παράλληλα, κατήγγειλε ότι πέρασαν κάποια αυτοκίνητα από το σημείο αλλά δεν σταμάτησε κανένας για να τον βοηθήσει. Θολωμένος πήρε την γυναίκα του τηλέφωνο, η οποία τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

«Δεν ήμουν πιωμένος, για να μην νομίζει ο κόσμος. Ήταν ένα λίγο περίεργο σημείο που δεν είχα καλή ορατότητα. Τράβηξε την προσοχή μου κάτι στο κινητό για δευτερόλεπτα, ευτυχώς φορούσα ζώνη. Ήρθε η γυναίκα μου και με πήρε. Χτύπησα σε ένα αμάξι σταθμευμένο», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε:«Βγήκα από το αυτοκίνητο ζαλισμένος, θολωμένος και βρήκα κάτω το κινητό μου. Η γυναίκα μου νόμιζε ότι ξεψυχάω. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Είδα ότι πέρασαν 2-3 αμάξια αλλά δεν σταμάτησε κανείς».

Στη συνέχεια, τόνισε ότι οδηγούσε με 70 -80 χλμ/ανά ώρα και ότι το αμάξι του είναι διαλυμένο.

«Δεν πρόλαβα ούτε να φρενάρω. Έχω ένα μαύρο την ώρα που συνέβη. Δεν έχω ξαναπάθει τόσο μεγάλο τρακάρισμα, ήταν σοκαριστικό», εξομολογήθηκε.

Σούσουρο με τη Νικολούλη: “Θέλω να πεθάνω κάνοντας έρωτα μέχρι τελικής πτώσης”

«ΜΟΥ ΕΤΑΖΕ…» ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ s.0.k από την Τζένη Χειλουδάκη για τον Νίκο Ευαγγελάτο…