Στάθης Σχίζας: Τι κάνει σήμερα ο πρώην της Παναγιώταρου τρεις μήνες μετά τον χωρισμό τους – Δηλώνει… ερωτευμένος! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Στάθης Σχίζας μετά την απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star, απασχόλησε τα media με τις εξελίξεις στην προσωπική του ζωή και τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Το πρώην ζευγάρι, που μέχρι πριν λίγους μήνες, ζούσε κάτω από την ίδια στέγη, πρόσφατα συναντήθηκε τυχαία στα σοκάκια της Μυκόνου, προσπερνώντας ο ένας τον άλλο, χωρίς να ανταλλάσσουν βλέμμα.

Στο νέο του Q&A στο instagram, ο Στάθης Σχίζας δέχτηκε τις ερωτήσεις των διαδικτυακών του φίλων, πολλές από αυτές αφορούσαν την προσωπική του ζωή και το εάν αυτή την περίοδο βρίσκεται σε νέα σχέση.

Σε ερώτηση για το εάν είναι ερωτευμένος αυτό το διάστημα, ο Στάθης Σχίζας απάντησε: «Σαν τρελός! Με τον εαυτό μου».

Σε επόμενη ερώτηση για το εάν είναι έτοιμος να μπει σε μια νέα σχέση: «Είμαι έτοιμος για πολλή δουλειά σίγουρα. Αυτά δεν τα παραγγέλνεις», απάντησε ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος μετά τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραμένει single!

Υπενθυμίζεται πως τον Μάιο του 2023, χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας μετά από 1,5 χρόνο σχέσης, με τα «σύννεφα» να έρχονται περίπου στο ξεκίνημα του Survivor All Star.

Οι δυο τους έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα και φαίνονταν πιο ταιριαστοί και ερωτευμένοι από ποτέ, ωστόσο, το ταξίδι του Στάθη Σχίζα στον Άγιο Δομίνικο, φαίνεται να άλλαξε τα δεδομένα!

Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν μετά την απόφαση του Στάθη Σχίζα να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star. Το ζευγάρι ταξίδεψε στο εξωτερικό, ωστόσο απέφυγε να ανεβάσει στα social media κοινή φωτογραφία από το ταξίδι του. Μάλιστα, ακόμη και το Πάσχα το πέρασαν ξεχωριστά ο καθένας με τη δική του οικογένεια. Και τότε άρχισαν οι πρώτες φήμες για χωρισμό…

Αρχικά το πρώην ζευγάρι είχε επιλέξει να κρατήσει όλο αυτό το κομμάτι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, οι ρεπόρτερ δεν έχουν σταματήσει το κυνηγητό για μία δήλωσή τους! Τελευταία, αυτή της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στον ΣΚΑΪ που χαρακτήρισε μικροπρέπειες το unfollow (και block) του Στάθη Σχίζα στο Instagram!

Latest

Σε σχέση με γυναίκα η Αθηνά Ωνάση; Η ξανθιά καλλονή που είναι η σκιά της «χρυσής κληρονόμου»

Έλληνας Τζόνι Ντεπ: Ο Νίκος Καρβέλας πήγε γήπεδο και τρέλανε τις γυναίκες με την ροκ εμφάνιση του