Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στο εδώλιο για δημοσίευση πορνογραφικού βίντεο, αλλά… διακοπές στην Αλόννησο

Δείτε τα πλάνα που εξασφάλισε το «Πρωινό»

Σε δίκη για κακούργημα παραπέμπεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για διαρροή βίντεο ερωτικού περιεχομένου, μετά τη μήνυση της κόρης πρώην παιδικού του φίλου. Αντιμετωπίζει την ποινή της κάθειρξης έως και 10 έτη φυλάκισης.

Παρόλα αυτά, ο πρώην παρουσιαστής και μέλος των «Ράδιο Αρβλύλα» απολαμβάνει τις διακοπές του Πάσχα στην Αλόννησο, όπου και βρίσκεται από την Κυριακή 17 Απριλίου. Τα ξημερώματα αυτής της ημέρας, η κάμερα του «Πρωινού» και ο φωτογράφος Νίκος Σεϊδαρίδης τον εντόπισαν έξω από το σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη, με τη σύζυγό του και τη μητέρα του να αναχωρεί για το νησάκι…

Όπως θα δείτε στα πλάνα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, πριν μπει στο αμάξι του και χωρίς να κρύβεται, χαιρέτησε ευγενικά τον φωτορεπόρτερ, ο οποίος του ευχήθηκε «Καλό Πάσχα».

«Ήταν και είναι εξαιρετικά χαρούμενος, ευδιάθετος, έχει χάσει λίγο βάρος. Παίρνει τηλέφωνο φίλους και τις παρέες του για να συναντηθούν, να πιουν καφέ, μοιράζει δώρα στα βαφτιστήρια του και ευχές σε συγγενείς του» δήλωσε η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου, στον αέρα της εκπομπής των Φαίη Σκορδά-Γιώργου Λιάγκα, αφού έκανε το ρεπορτάζ της.

Για το μαγαζί που διατηρεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στο νησί, η Κέλλυ Χεινοπώρου είπε: «Το μαγαζί δεν θα ανοίξει ακόμα. Αναμένεται να ανοίξει τον Ιούνιο και αυτό γιατί, λόγω του Covid, δεν έχει πάρα πολύ κόσμο στο νησί».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το «Πρωινό»: 

Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης απολογείται και όλα δείχνουν εναντίον του – Θα γίνει ανατροπή;

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Έτοιμη να παντρευτεί τον σύντροφό της – Φωτογραφία με το πανέμορφο μονόπετρο