Στάθης Αγγελόπουλος: Πολύ σκεπτικός ο Στάθης Αγγελόπουλος για το θέμα των εμβολίων του κορονοϊού

… Δεν με έχει πείσει το εμβόλιο για τον κορονοϊό, παρόλο που ήμουν σε ΜΕΘ για 13 μέρες!

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Στάθης Αγγελόπουλος, που μίλησε για για όσα έχει φέρει ο κορονοϊός και πήρε θέση και για το εμβόλιο.

Ο γνωστός τραγουδιστής στην εκπομπή Πρωϊνό του ΑΝΤ1, τόνισε ότι νόσησε από covid-19, βρέθηκε στην εντατική για 13 μέρες, ωστόσο το εμβόλιο δεν τον έχει πείσει.

Μάλιστα ξεκαθάριζε ότι τον φοβίζει και στέκεται στο πλευρό του Γρηγόρη Πετράκου, σε όλα αυτά που λέει και αναφέρει όλο αυτό τον καιρό.

Αρχικά λοιπόν είπε: «Έμεινα στην εντατική 13 ημέρες. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, πάρα πολύ δύσκολα! Πιστεύω όμως ότι ήμουν από τους τυχερούς».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι θα μπορεί να βρίσκεται μέσα σε όλους τους χώρους μέχρι και το Φεβρουάριο που θα λήξει το πιστοποιητικό νόσησης, ωστόσο μετά δε σκέφτεται να κάνει το εμβόλιο για να μπορεί να συνεχίσει να πηγαίνει εκεί που θέλει.

«Ο κορονοϊός υπάρχει, πρέπει να προσέχουμε, πρέπει να προστατευόμαστε, να κρατάμε τις αποστάσεις αλλά εγώ είμαι από τους ανθρώπους που δε νομίζω ότι μέχρι τώρα το εμβόλιο αυτό με έχει πείσει να πάω να το κάνω. Με τρομάζει, με φοβίζει.

Συμφωνώ απόλυτα με τον Γρηγόρη Πετράκο και με τον Γιώργο Μουκίδη. Βαφτιζόμαστε αντιεμβολιαστές επειδή δεν κάνουμε το συγκεκριμένο εμβόλιο. Δεν είμαστε αντιεμβολιαστές, έχουμε κάνει όλα τα προηγούμενα εμβόλια.

Μέχρι τον Φεβρουάριο μπορώ να μπαίνω σε όλα τα μαγαζιά. Μετά, δεν θα κάνω το εμβόλιο, μπορεί να πάρω τα βουνά, να πάω σε κανένα χωριό να ζήσω μακριά.

Προτιμώ να πεθάνω από τον κορονοϊό παρά να κάνω το εμβόλιο που μπορεί να μου δημιουργήσει μια παρενέργεια και να πεθάνω τώρα. Αύριο αν κάνω το εμβόλιο μπορεί να μου δημιουργήσει μια παρενέργεια και να πεθάνω», λέει ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Η Γη Της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η κηδεία του Νικόλα συγκλονίζει όλη τη Μάνη

Aχιλλέας Πετρετζίκης: Ο γιος του Άκη βγήκε βόλτα στο μαγαζί του μπαμπά και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του