Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξεκίνησα από ένα διαμέρισμα 60 τετραγωνικών – οι γονείς μας δεν είχαν τα μέσα

stamatina-tsimtsili:-ksekinisa-apo-ena-diamerisma-60-tetragonikon-–-oi-goneis-mas-den-eichan-ta-mesa

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε σε γνωστό περιοδικό για το lockdown, το bullying στα social media και τα παιδικά της χρόνια.

Η παρουσιάστρια του «Happy Day» Σταματίνα Τσιμτσιλή άνοιξε την καρδιά της στο ΟΚ! και την δημοσιογράφο Κάλια Καστάνη σε μια συνέντευξη – εξομολόγηση για όλα όσα την απασχολούν αυτόν τον καιρό, από τις συνέπειες της καραντίνας στην ψυχολογία των τριών παιδιών της ως το cyber bullying και τα κακόβουλα σχόλια που δέχεται.

Όμως, από ολόκληρη τη συνέντευξη, που συνοδεύεται από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες του Δημήτρη Σκουλού, αυτό που κάνει μεγαλύτερη εντύπωση κα συγκινεί είναι η αναφορά της Σταματίνας στα παιδικά της χρόνια, με αφορμή μια φωτογραφία της μικρή ηλικία κι ένα σχόλιο που δημοσίευσε δίπλα της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

«Νιώθω την ανάγκη» έγραψε η παρουσιάστρια «να αγκαλιάσω αυτό το κοριτσάκι με τα μεγάλα μάτια και να του πω ότι όλα θα πάνε καλά».

«Γιατί φοβόσουν πως κάτι θα πήγαινε στραβά;» ρώτησε η δημοσιογράφος.

«Δεν φοβόμουν ακριβώς. Απλά, όταν εγώ άρχιζα τη ζωή μου, τίποτα δεν ήταν προδιαγεγραμμένο – ούτε η επιτυχία ούτε η ασφάλεια. Ξεκίνησα από ένα διαμέρισμα 60 τετραγωνικών στα Άνω Πατήσια, με δυο γονείς που αγαπούσαν πολύ κι εμένα και την αδελφή μου, αλλά δεν είχαν τα οικονομικά μέσα να χρηματοδοτήσουν τα όνειρά μας, τις σπουδές μας κ.λ.π.

 

 

Ένιωσα λοιπόν πως καμιά φορά πρέπει να “χαϊδεύουμε” το παιδάκι που έχουμε μέσα μας. Αυτό το παιδί που είμαστε εμείς και που είχε την αγωνία αν θα τα καταφέρει, αν θα προχωρήσει, αν θα πετύχει κι αν θα γίνει ένας καλός άνθρωπος.

 

Πρέπει να το πιάσεις από το χέρι και να του πεις: “Εντάξει, όλα πήγαν καλά. Τα καταφέραμε”».

kina:-epithesi-agnostou-andra-me-machairi-se-nipiagogeio-–-dyo-nekra-paidia

Κίνα: Επίθεση αγνώστου άνδρα με μαχαίρι σε νηπιαγωγείο – Δύο νεκρά παιδιά

MasterChef 5 Spoiler 29/4: Διαγωνισμός αντιπάθειας στο σπίτι