Σταματίνα Τσιμτσιλή: ”Προσωπικά έχω περάσει δύσκολα σε διάφορες φάσεις, από την απώλεια του μπαμπά μου”

Σταματίνα Τσιμτσιλή: ”Προσωπικά έχω περάσει δύσκολα σε διάφορες φάσεις, από την απώλεια του μπαμπά μου” Ακόμα, μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε. «Προσωπικά έχω περάσει δύσκολα σε διάφορες φάσεις, από την απώλεια του μπαμπά μου και στη συνέχεια την απώλεια άλλων δικών μου ανθρώπων και βίωσα πολύ έντονα τον θάνατο στον πολύ στενό οικογενειακό μου κύκλο.

Και στο κομμάτι της δουλειάς δεν ήταν εύκολο να κατακτήσω κάποια πράγματα. Πέρασα πολλές στενοχώριες, απογοητεύσεις, έζησα πώς είναι να κόβουν μια εκπομπή, να δουλεύεις πάρα πολύ κι όμως αυτό να μην εκτιμάται. Δεν είναι ότι μου ήρθαν όλα ρόδινα.»

Και συμπλήρωσε: «Και φυσικά οι εμπειρίες των δύο αποβολών ήταν κάτι πολύ δύσκολο. Και θεωρώ ότι πρέπει να μιλάμε ανοιχτά για τα δύσκολα που περνάμε -όπως μιλάμε και για τα όμορφα- όχι τόσο για να δείξουμε στον κόσμο ότι δεν ζούμε σε ενα ροζ περιβάλλον αλλά πιο πολύ για να περνάμε το μήνυμα ότι μέσα από τις δυσκολίες μπορούμε να γίνουμε πιο δυνατοί και να πάμε παρακάτω.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: ”Είχα έναν μικρό αιμορραγικό πολύποδα που με τα ζεστά διαστελλόταν και χειροτέρευα

Όταν μίλησα για τον μπαμπά μου το έκανα γιατί ήθελα να πω οτι παιδιά πείτε όλα τα σ’ αγαπώ που θέλετε γιατί δεν ξέρετε πότε θα φύγει ο άνθρωπός σας».

Σίσσυ Χρηστίδου: Το πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρησε εκείνη και τον γιο της!

Νανά Παλαιτσάκη: Το πρόβλημα στην υγεία μου δεν έχει σχέση με το εμβόλιο