Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις αποβολές της: «Όταν έχασα το δεύτερο μωρό, ταρακουνήθηκε το σύμπαν μου»

Για τις δύο αποβολές που είχε πριν κάνει το πρώτο της παιδί μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή «Μαμά-δες»

«Έζησα δύο φορές διαδοχικά δύο αποβολές και πριν κάνω παιδί. Τα συναισθήματα ήταν διαφορετικά. Την πρώτη φορά που συνέβη γρήγορα και χωρίς να το προσπαθήσω, θυμάμαι ότι όταν απέβαλα, σοκαρίστηκα, αλλά ο γιατρός με καθησύχασε, λέγοντάς μου ότι το σημαντικό ήταν ότι κατάφερα να μείνω έγκυος. Την πρώτη φορά λοιπόν το δέχτηκα και προχώρησα. Όταν όμως έχασα και το δεύτερο μωράκι εκεί ταρακουνήθηκε το σύμπαν μου, μπήκαν όλες οι αρνητικές σκέψεις στο κεφάλι μου.

Σκεφτόμουν που μπορεί να φταίω, τι μπορεί να έχω κάνει λάθος, αλλά ο γιατρός μου πάλι υποστήριζε πως ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Ήθελα να μιλήσω δημόσια για αυτό γιατί οι γυναίκες γενικά έχουμε το κακό να προσωποποιούμε πάντα την ευθύνη και να την παίρνουμε πάνω μας. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και να ακούμε τον γιατρό μας. Γέννησα πρόωρα, πανικοβλήθηκα αλλά τελικά πήγαν όλα καλά», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Για την γνωριμία της με τον Θέμη Σοφό ανέφερε: «Λατρεύω να ακούω ιστορίες που μου αφηγείται ο Θέμης Σοφός. Ο Θέμης μου βγάζει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, κατάφερα να δαμάσω πολλά κακά στοιχεία του χαρακτήρα μου εξαιτίας του. Έχει τα απόλυτα χαρακτηριστικά ως πατέρας. Βλέπω τον Θέμη ως μπαμπά και λέω αυτά τα παιδιά είναι τυχερά».

«Η Φαίη Σκορδά ήθελε να μου γνωρίσει τον Θέμη πριν τον γνωρίσω εγώ και τελικά γνωριστήκαμε μόνοι μας. Πιστεύω ότι είδε στο πρόσωπό του τον ώριμο άνδρα, το καλό παιδί, τον επιστήμονα και έχει πραγματικά το πακέτο. Είχε το προφίλ ενός σωστού άνδρα. Τον ερωτεύτηκα από την αρχή», πρόσθεσε.

Τάσος Μπουγάς για Θεοδωρίδου: «Δεν έχω καμία δουλειά μαζί της»

Ναταλία Γερμανού: Ντροπιαστικό μια εκπομπή να ασχολείται με τα νούμερα άλλης εκπομπής