Στα ΤΡΙΑ ΜΕΤΡΑ! Ο Θανάσης Πάτρας πρώην ΚΟΛΛΗΤΟΣ του Αρναούτογλου τον ΚΡΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ!

Στα ΤΡΙΑ ΜΕΤΡΑ! Ο Θανάσης Πάτρας πρώην ΚΟΛΛΗΤΟς του Αρναούτογλου τον ΚΡΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ! Πριν δέκα χρόνια ξενυχτούσαν ο ένας στο σπίτι του άλλου.  Ο Θανάσης Πάτρας και τότε παντρεμένος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε σχέση με την Νάντια Μπουλέ. Δεν μάθαμε ποτέ πως “έσπασε’ η φιλία τους, αλλά έσπασε για τα καλά και πολύ άσχημα.

Θανάσης Πάτρας: «Δεν προλάβαινα να βλέπω την κόρη μου μέχρι τα 5 της χρόνια»

Πολύ απλά, ο Θανάσης Πάτρας δεν θα πρέπε να καταδεχθεί να χρησιμοποιήσει την μία από τις σπάνιες φορές που του έδωσαν μιρκόφωνο τα τελευταία χρόνια, για να κατηγορήσει, να χαρακτηρίσει τον πρώην κολλητό του!

Δεν τιμά κάποιον, να εκτίθεται δημόσια μ’ αυτόν τον τρόπο. Λάθος χρήση του μέσου γίνεται. Η τηλεόραση, για μας τουλάχιστον δεν θα έπρεπε να είναι το μέσον που λύνουν οι άνθρωποι και μάλιστα οι διάσημοι τις διαφορές τους!

Θανάσης Πάτρας-Κατερίνα Παγώνη: Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η κορούλα τους

Διαβάστε ακόμα:
«Τώρα τα τελευταία δύο χρόνια έχω περισσότερο χρόνο», είπε ο Θανάσης Πάτρας.

Στο Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος αναφέρθηκε στην απουσία του από την τηλεόραση, αλλά και στο γεγονός ότι πλέον έχει αρκετό χρόνο για την οικογένειά του.

«Δεν ξέρω αν μου λείπει η τηλεόραση.

Από τη μία είναι η δουλειά σου, βιοπορίζεσαι, σου αρέσει. Βγαίνοντας από αυτή την έντονη καθημερινότητα ασχολήθηκα περισσότερο με την οικογένειά μου, ασχολήθηκα περισσότερο με την κόρη μου, είχα περισσότερο χρόνο να τη δω.

 

 

 

Και γενικώς θεωρώ ότι όλη αυτή η ιστορία, όλο αυτό το χρονικό διάστημα που ασχολείσαι περισσότερο με τον εαυτό σου, σου κάνει περισσότερο καλό γιατί ηρεμείς και επαναπροσδιορίζεσαι κι εσύ.

Εγώ την κόρη μου μέχρι να γίνει πέντε ετών δεν είχα προλάβει να τη δω.

Τώρα τα τελευταία δύο χρόνια έχω περισσότερο χρόνο για να μπορέσω να ασχοληθώ μαζί της, να μιλήσω μαζί της. Να αισθανθώ και εγώ ως γονιός ακόμα καλύτερα», είπε ο Θανάσης Πάτρας.

Χώρισαν μετά από 2 μήνες γάμου

Τζένη Μπαλατσινού: Σαν μητέρα κουκουβάγια – Το έργο του γιου της Μάξιμου