Γερμανία – Αντριάνα Κολεζάρ: Στα δίχτυα της εφορίας η πιο σέξι αστυνομικός που το γύρισε σε influencer

Η Αντριάνα Κολεζάρ είχε τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της πριν μερικά χρόνια ως η πιο σέξι αστυνομικός της Γερμανίας.

Οι αναρτήσεις της στο διαδίκτυο έκαναν -και συνεχίζουν να κάνουν- πάταγο, με τους θαυμαστές της να την παρακαλούν να τους συλλάβει και τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες να πέφτουν «βροχή».

Η ίδια το 2020 παραιτήθηκε από ανώτερη αξιωματικός της αστυνομίας και έκανε στροφή στην καριέρα της. Συγκεκριμένα, αφοσιώθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε infuencer. Και τα κατάφερε περίφημα, αφού σήμερα μετρά πάνω από μισό εκατομμύριο followers στον λογαριασμό της στο Ιnstagram.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό έχει μπλεξίματα, καθώς έχει μπει στο στόχαστρο της εφορίας, η οποία «χτενίζει» τα εισοδήματά της από τον καιρό που άρχισε καριέρα στο Διαδίκτυο.

«Η εφορία με τραβάει από τα μαλλιά για τα πανάρχαια χρόνια της καριέρας μου. Έχω εκνευριστεί πολύ παιδιά», αποκάλυψε η ίδια σε ανάρτησή της και εξήγησε ότι είχε προσλάβει φοροτεχνικό αλλά τώρα απειλείται με ένα σημαντικό πρόστιμο.

«Αν η εφορία μου ζητήσει πολλά χρήματα μετά τον έλεγχο, μπορεί και να πουλήσω την Porsche μου. Είναι καθαρά είδος πολυτελείας», είπε η 38χρονη στην εφημερίδα Bild, που υπογραμμίζει ότι δεν αποκλείει ακόμη και να παρατήσει την καριέρα της ως influencer.

«Μερικές φορές σκέφτομαι ότι θα ήταν καλύτερα να τα παρατήσω, να ψάξω για μια κανονική δουλειά και να εργαστώ κάπου, σε μια καφετέρια, προφανώς στο Μπαλί της Ινδονησίας», σχολίασε η ίδια και ξεκαθάρισε πως ούτε που σκέφτεται να γυρίσει στην παλιά δουλειά της. Μάλιστα, τόνισε πως «ουδέποτε το μετάνιωσα που παράτησα την αστυνομία».

Απολαύστε την…

Ξεσάλωσε η Ζωζώ Σαπουντζάκη: Τα καuτά φιλιά με το σύντροφό της, Πύρρο Αναγνωστόπουλο

Μαρία Κορινθίου: H Ελληνίδα Monica Bellucci …γονατίζει το Instagram