Σπύρος Σούλης: Στόλισε το πιό chic – minimal Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Στολίσει το δέντρο του πιο αργά από τους υπόλοιπους, δεν είχε την κατάλληλη διάθεση να στολίσει νωρίς, όμως το αποτέλεσμα είναι απλά τέλειο. Με ασημί και λευκά στολίδια, με ιδαίτερο στυλ, είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ.”Έτοιμο και για φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο! Είμαι μόνο εγώ που το βρήκα δύσκολο φέτος να στολίσω, η το αισθανθήκατε και εσείς; Κάθε μέρα το ανέβαλα, γιατί πολύ απλά, φέτος, δεν αισθανόμουν το ίδιο όπως όλα τα άλλα χρόνια. Δεν έβρισκα την χαρά.
Σήμερα όμως έβαλα χριστουγεννιάτικη μουσική, επέλεξα να νιώσω καλά -γιατί και αυτό, επιλογή μας είναι- και το στόλισα. Και έκανε μεγάλη διαφορά!…..

Όχι μόνο γιατί έκανα κάτι δημιουργικό και γιατί ομόρφυνε το σπίτι, αλλά και για όλα αυτά που συμβολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο: την ελπίδα, το φως, την επιστροφή της φύσης και της ζωής.
Άλλωστε, για αυτό κρεμάμε στολίδια και γιρλάντες στα γυμνά δέντρα: για να προσκαλέσουμε την ζωή να γυρίσει πίσω, να φύγει ο χειμώνας, να έρθει και πάλι η άνοιξη και μαζί της, η άνθιση!
Καλές γιορτές εύχομαι σε όλες και σε όλους. Με υγεία, με δύναμη, με ελπίδα, με όμορφες, απλές, ουσιαστικές στιγμές με τους αγαπημένους σας και με πολλή πολλή αγάπη!

Survivor Spoiler: Θυμάσαι την Ανθή Σαλαγκούδη που έβγαινε με το Γιώργο Λιάγκα;

Τζένη Μπότση: Έκοψε τα μαλλιά της και δείχνει 10χρόνια πιό ΝΕΑ! (φώτο)