Σπύρος Παπαδόπουλος: Το τέλος του Στην υγειά μας ρε μικρά παιδιά και ο καλλιτέχνης απωθημένο

Χamos

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε ποιον καλλιτέχνη ήθελε στο «Υγειά μας ρε παιδιά» αλλά εκείνος δεν πήγε. Τι είπε για το τέλος της εκπομπής μετά από 17 χρόνια. 

Στην πρώτη εκπομπή «Δε Γκρανμάδερ» του Ιεροκλή Μιχαηλίδη βρέθηκε καλεσμένος ο Σπύρος Παπαδόπουλος και όπως ήταν φυσικό αναφέρθηκε στο τέλος της εκπομπής «Στην Υγείας μας ρε παιδιά» μετά από 17 χρόνια. 

«Ένας καλεσμένος που ήθελα πολύ στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά», και δεν ήρθε, είναι ο Σταύρος Ξαρχάκος. Πολύ τον ήθελα. Του είπα κιόλας πως εάν έρθει να κάνουμε ένα διπλό αφιέρωμα, μετά θα μπορούσα να την σταματήσω, αλλά δεν θέλει ο άνθρωπος και το σέβομαι φυσικά. Σέβομαι όποιον δεν θέλει να έρθει γιατί καταλαβαίνω τη δυσκολία του να εμφανίζεσαι στην τηλεόραση. Εγώ δηλαδή δεν μπορώ καθόλου να με φωνάζουν στην τηλεόραση. Τους νιώθω τους ανθρώπους. Το θεωρώ όμως μεγάλη απώλεια».

Έχω την παραξενιά ότι δεν θέλω να κάνω αφιέρωμα σε έναν άνθρωπο που είναι δέκα χιλιόμετρα παρακάτω, με βίντεο, θέλω να είναι εκεί. Δεν μπορώ να κάνω αφιέρωμα και να είναι ο Σταύρος στο σπίτι του και να βλέπει την εκπομπή. Θέλω να είναι παρών» πρόσθεσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Ο Μίκης Θεοδωράκης ήρθε τρεις φορές και ίσως στην πρώτη εκπομπή μαζί του δεν πίστευα αυτό που μου συμβαίνει. Πήγαινα στο σπίτι του, μίλαγε με τις ώρες και είναι ποταμός ο Μίκης. Πολλά από όσα άκουσα δεν προβλήθηκαν στην εκπομπή γιατί τι να πρωτοχωρέσει».

Διαβάστε επίσης »

αγριες μελισσες

Άγριες Μέλισσες spoiler 17/5: Μάνος Βόσκαρης … Συγγνώμη Ελένη

survivor sok

Survivor 4 ΝΕΑ: “Η Μαριαλένα πλήρωνε το ενοίκιο … Στον Σάκη αρέσει η δημοσιότητα”