Σπύρος Μπιμπίλας: «Βρήκα ηθοποιό ημιθανή στο σπίτι της – Αν δεν είχα προλάβει θα είχε πεθάνει»

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε το περιστατικό με την βοήθεια που πρόσφερε σε μια αγαπημένη του φίλη.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «από την αρχή της πανδημίας είμαι από το πρωί ως το βράδυ έξω, προσέχοντας πάρα πολύ, για να μοιράζω τρόφιμα, να διοργανώνω τις φιλανθρωπικές δράσεις του ταμείου αλληλοβοηθείας, να πουλάω σπίτι σπίτι το ημερολόγιο του σωματείου για να μαζέψουμε λεφτά, να βοηθάω τους γεροντότερους ηθοποιούς οι οποίοι είναι τώρα είναι και στα γηροκομεία και δεν μπορώ να πάω να τους βρω.

Να σκεφτείτε ότι βρήκα ηθοποιό ημιθανή στο σπίτι της και κατάφερα να την πάμε σε γηροκομείο γιατί θα είχε πεθάνει».

«Ήταν μόνη της μέσα στο σπίτι και επειδή ανησύχησα, γιατί πέντε μέρες δεν απαντούσε, την πρόλαβα» πρόσθεσε με τρεμάμενη φωνή ο γνωστός ηθοποιός επιδιώκοντας μια παύση. «Τέλοσπαντων… Είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος και δεν δέχομαι κανείς να παίζει με το συναίσθημα μου. Κανείς. Για αυτό και ο κύριος συνήγορος, αυτός που εύκολα καταδικάζει ανθρώπους, τώρα εμένα και τον Καπουτζίδη και δεν ξέρουμε και ποιον άλλον θα καταδικάσει, καλό θα είναι να σκεφτεί πριν αρχίσει να τα κάνει αυτά τα πράγματα».

Ήλιος: Ο Μενέλαος ξεσπά – Η Αλίκη το σκάει

Ήλιος: Ο Μενέλαος ξεσπά – Η Αλίκη το σκάει

Survivor spoiler 7/03/21 - Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα επάθλου

Survivor spoiler διαρροή 7/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα επάθλου