Σπύρος Μπιμπίλας: Πέθανε η γνωστή ηθοποιός Φρύνη Αρβανίτη

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο σκόρπιση η είδηση πως η Φρύνη Αρβανίτη έφυγε από την ζωή. Μια είδηση την οποία γνωστοποίησε, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας το βράδυ του Σαββάτου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών έγραψε πως «με μεγάλη θλίψη μάθαμε μόλις από την κόρη της ότι έφυγε από κοντά μας ή αξιαγάπητη φίλη και συνάδελφος Φρύνη Αρβανίτη μετά από μεγαλη μαχη με τον κορωναιό…Ένα καλοκάγαθο πλάσμα, ακομπλεξάριστη, που έδωσε τόσους σπαρταριστούς ρόλους στο Θέατρο και την τηλεόραση! Πάντα με τον καλό λόγο ήταν για όλους! Καλο ταξιδι αγαπημένη μας Φρύνη».

Η Φρύνη Αρβανίτη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1944 και μαθήτευσε στη Νέα Ελεύθερη Σκηνή Κ. Πλούμπη, όπου πρωτοεμφανίστηκε, ενώ αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του ΣΕΗ το 1965. Εμφανίστηκε επίσης στο Εθνικό Θέατρο το 1970. Μαθήτρια ακόμα άρχισε να εμφανίζεται στον κινηματογράφο και αργότερα συνέχισε με τις βιντεοπαραγωγές.

Είχε πλούσια συνεργασία με θιάσους όπως των Κώστα Χατζηχρήστου, Άννας Συνοδινού, Αλέκου Αλεξανδράκη, Ελ. Απέργη – Β. Παγουλάτου, Δημ. Ροντήρη, Γιαν. Φέρτη – Ξ. Καλογεροπούλου, Κ. Αναλυτή – Κ. Ρηγόπουλου κ. α., όπου έπαιξε ευρύτατο ρεπερτόριο. Από κωμωδία μέχρι αρχαία τραγωδία.

Θεραπεία Με Γάτα: Τα 5 Πανίσχυρα οφέλη που απολαμβάνουν όσοι ζούνε με Γάτα

Νύχια Fall 2022: Το μανικιούρ που έκανε στα νύχια η Χριστίνα Μπόμπα Ελένη Χατζίδου είναι Νο1 τάση για το φθινόπωρο 2022