«Σούσουρο» με τον Φάνη Μουρατίδη – «Μου αρέσει να πετάω το σώβρακο στον αέρα και να…» (video)

Latest

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε στη Δέσποινα Καμπούρη και το Πάμε Δανάη, με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους να μένει «κάγκελο» με την αποκάλυψη του συζύγου της. Παράλληλα, δείτε την αποκάλυψή του για την σύζυγό του.

Διαβάστε επίσης: Emanuela Botto: Η Ιταλίδα βασίλισσα του telemarketing σου δείχνει τα όπλα της

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι χάρηκε για την επιτυχία του Maestro στο Netflix και αναφέρθηκε στη συμπρωταγωνίστριά του, Χάρις Αλεξίου.

«Αυτό που χάρηκα στη συνεργασία μου με την Χάρις είναι ότι δεν απογοητεύτηκα καθόλου. Αντιθέτως, ενισχύθηκε η εικόνα μου για εκείνη. Είναι υπέροχο να γνωρίζεις έναν άνθρωπο που θαυμάζεις και να σου δίνει 10 λόγους παραπάνω για να τον θαυμάζεις».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη μητέρα του και τη σχέση που έχει μαζί της και πώς νιώθει κάθε φορά που επισκέπτεται το πατρικό του.

«Επιδιώκω τη σχέση μου με τη μητέρα μου. Είναι ένας χώρος που γίνομαι κι εγώ παιδί. Είμαι ο γιος της και μου αρέσει. Μου αρέσει να κάνω τα “απαγορευμένα”, δηλαδή να πετάω το σώβρακο στον αέρα, να μπαίνω στο μπάνιο, να βγαίνω και να είναι έτοιμο σιδερωμένο. Αυτό μου αρέσει, σόρι. Μου αρέσει γιατί το κάνει η μαμά μου γιατί είμαι ο πιτσιρικάς γιος και είμαι κακομαθημένος. Το ότι κρατάμε αυτούς τους ρόλους έτσι είναι σαν να γίνομαι 12, 16».

Όπως αποκάλυψε εκείνο που τον σημάδεψε ήταν η απώλεια της αδερφής του. «Αισθάνθηκα πιο έντονα το ενδιαφέρον και την αγωνία τον γονιών μου, γιατί φοβόντουσαν».Ο ηθοποιός δήλωσε ότι χάρηκε για την επιτυχία του Maestro στο Netflix και αναφέρθηκε στη συμπρωταγωνίστριά του, Χάρις Αλεξίου.

Σοκάρει ο Καραμίχος: «Αν ο καρκίνος επηρέαζε τους λεμφαδένες, θα είχε σκορπίσει σε όλο το σώμα» (VIDEO)

Latest

Νευρίασε και… τον έληξε: Ο λόγος που χώρισε στο «άψε σβήσε» το σύντροφό της μετά τον Κατσούλη η Κατερίνα Καραβάτου (vid)