Σωτήρης Λαμάι: Τι είπε ο φίλος του Σωτήρη Κατσούλη που άφησε τη Φαίη Σκορδά παγωτό

sotiris-lamai:-ti-eipe-o-filos-tou-sotiri-katsouli-pou-afise-ti-faii-skorda-pagoto

Ο Σωτήρης Λαμάι βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» για να να σχολιάσει τα λεγόμενα του φίλου του Σάκη Κατσούλη στο «Survivor 2021» και άφησε άναυδους τους πάντες με τις δηλώσεις του.

Ο Σωτήρης Λαμάι, φίλος του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος θεωρείται αυτή τη στιγμή ο πιο δυνατός παίκτης του «Survivor 2021», έδωσε το παρών για άλλη μια ημέρα στο «Πρωινό», έτοιμος να σχολιάσει τα πρόσφατα γεγονότα στο reality του Σκάι.

Παίρνοντας τα ινία της συζήτησης, ο Γιώργος Λιάγκας ξεκίνησε τη συζήτηση με μια ερώτηση – κλειδί: Ποιος από τους δύο τους, Σωτήρη και Σάκη, έχει τις περισσότερες κατακτήσεις στον γυναικείο πληθυσμό στο Περιστέρι.
«Και οι δύο είμαστε ενεργοί στην αγορά και εμφανισιακά» απάντησε ο Σωτήρης, κάνοντας τους συντελεστές του «Πρωινού» να ξεσπάσουν σε γέλια.

«Λαμάι ο Σωτήρης!» σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την ώρα που η Φαίη Σκορδά κοιτούσε αποσβολωμένη τον φακό.

Καταλαβαίνοντας ότι η απάντηση του μπορούσε να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις, ο Σωτήρης Λαμάι προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.
«Το να είναι κάποιος πιο εμφανίσιμος από κάποιον άλλον ή λιγότερο, δεν έχει να κάνει με τις κατακτήσεις. Πάνω απ’ όλα, το φλερτ και γενικά το να είσαι γαμπρός ή όχι έχει να κάνει με το πόσο εσύ ο ίδιος διεκδικείς κάτι. Κάποιοι το έχουν, κάποιοι όχι» διευκρίνισε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης »

Χamos

Άγριες Μέλισσες: Ο θάνατος του Αχιλλέα φέρνει δίψα για εκδίκηση

Χamos

Αλ. Τσίπρας: Ανάπτυξη για όλους και όχι για λίγους, όπως σχεδιάζει ο κ. Μητσοτάκης