Σωτήρης Κοντιζάς: Το άνετο και cozy σπίτι του Σεφ Κοντιζά

Εκτός από πετυχημένος σεφ ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι και ένας πολύ ευτυχισμένος οικογενειάρχης!
Ο κριτής του MasterChef είναι παντρεμένος με την εντυπωσιακή Δέσποινα και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, την 5χρονη Αριάνα-Τσιχίρο, τον 2χρονο Κένζι και ακόμη έναν γιο, ο οποίος ήρθε στον κόσμο μόλις πριν λίγους μήνες…

Μπορεί ο ίδιος να αναφέρεται σπάνια στην προσωπική του ζωή, ωστόσο μέσα από τα social media μοιράζεται κάποιες πιο προσωπικές στιγμές, με τα παιδιά του και το σπίτι του.

Ο δημοφιλής κριτής του MasterChef μένει στο κέντρο της Αθήνας και με μια γρήγορη ματιά στις φωτό του καταλαβαίνει κανείς ότι στο σπίτι, οι απόλυτοι κυρίαρχοι είναι τα παιδιά του! Τα παιχνίδια βρίσκονται παντού -λογικό με τρία μικρά παιδιά- ενώ ο λευκός άνετος καναπές είναι το επίκεντρο του παιχνιδιού και των πιο γλυκών οικογενειακών στιγμών. Κυρίαρχο στοιχείο πάντως στο σαλόνι είναι η εντυπωσιακά μεγάλη βιβλιοθήκη και το πιάνο.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Bovary, ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει δηλώσει «Με ξεκουράζει η μουσική, μ΄αρέσει να παίζω πιάνο. Την τελευταία διετία στον ελεύθερο χρόνο μου μου αρέσει να παίζω με την κόρη μου. Διαβάζω, κυρίως βιβλία μαγειρικής. Θα ήθελα να διαβάσω ιστορία, γιατί θεωρώ ότι πάσχω σ΄αυτόν τον τομέα. Ομολογώ ότι τα τελευταία δύο χρόνια μου λείπουν όλα, ακόμα και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Θέλω να παίξω τα ηλεκτρονικά που έπαιζα στο λύκειο. Οπως και το να παίξω μπάσκετ και ποδόσφαιρο με φίλους».

Πάμελα Άντερσον: Αποχωρεί από τα social media

Ηλίας Μπόγδανος Survivor: Πρώην παίκτρια του GNTM είναι ζευγάρι με τον Ηλία Μπόγδανο