Σωτήρης Καλυβάτσης: Δεν μιλάμε με τον Αντώνη Κανάκη, έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Δεν μιλάμε με τον Αντώνη Κανάκη, έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο»Δείτε όλα όσα είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Happy Day.
Στην εκπομπή Happy Day και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος απάντησε και για τον Αντώνη Κανάκη.
«Αν υπάρχει ηθοποιός ή παρουσιαστής που να μην έχει χάσει λεφτά, θέλω να τον γνωρίσω. Παλιότερα έβαζα δικηγόρους και διεκδικούσα λεφτά που μου χρωστούσαν. Κάθε χρόνο μου έκαναν πρόταση για το Survivor, αλλά τώρα σταμάτησαν. Δεν θα πήγαινα ούτε για τα λεφτά. Εσωτερικά είμαι… σπασμένος, έχω κάνει δύο εγχειρήσεις στη μέση. Νεότερους έχω πάει και σε κατασκήνωση, έχω μείνει και σε ιγκλού, σε πάγους», είπε αρχικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Κάνω ταξίδια με το σκάφος, μόνος μου, με φίλους, με την Ηρώ, έχουμε και οι δύο δίπλωμα. Σπίτι συνήθως κυκλοφορώ ημίγυμνος. Δεν έχω πρόβλημα με τις δουλειές του σπιτιού, τις κάνω όλες. Η κουζίνα είναι δικιά μου, δεν αφήνω εύκολα να μπει κάποιος. Δεν έχω καλή σχέση με τα χρήματα, μου προκαλούν ταλαιπωρία.

Δεν πάω διακοπές στη Μύκονο, δεν μπορώ να περιμένω στην ουρά για να μπω σε ένα μαγαζί. Παλαιότερα είχα το δικό μου κλαμπ, αλλά μετά ανακάλυψα ότι και αυτό κοτσάνα είναι».

Για τον Αντώνη Κανάκη, ο Σωτήρης Καλυβάτσης απάντησε: «Είχα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη με τον Αντώνη Κανάκη και κάποιους άλλους. Συνειδητά κάποια στιγμή αποχώρησα από τα μαγαζιά γιατί θέλω να περπατάω πάντα με ψηλά το κεφάλι.

Δεν μου ταιριάζει να είμαι επιχειρηματίας της νύχτας. Όχι, δεν έχουμε σχέσεις τώρα με τον Αντώνη. Εκείνο το κεφάλαιο το παλιό έχει κλείσει».

Χamos

Άννα Φόνσου: Κάθε μέρα στις τέσσερις παίρνω τη Βουγιουκλάκη

afksisi-timon:-anatimiseis-fotia-se-trofima,-eidi-protis-anagkis,-kafsima-para-ta-terastia-kerdi-ton-souper-market

Αύξηση τιμών: Ανατιμήσεις πυρκαγιά σε τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, καύσιμα παρά τα τεράστια κέρδη των Σούπερ Μάρκετ