Σοκαριστικές αποκαλύψεις: Τι ανέφεραν οι συμπαίκτριες για τον Γιάννη στο Survivor

Σφοδρή κριτική απαντήθηκε στο Survivor την Κυριακή προς τον Γιάννη Περπατάρη από μέλη της μπλε ομάδας, είτε μπροστά στην κάμερα του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ, είτε ανάμεσα τους στη ζούγκλα του νησιού του Αγίου Δομινίκου. Συγκεκριμένα, η Δώρα και η Άιρα δεν έκρυψαν την έντονη αντιπάθεια που νιώθουν πλέον για αυτόν.
“Τελευταία ο Γιάννης έχει πραγματικά επιδείξει πολύ άσχημη συμπεριφορά προς εμένα και έχει δείξει έναν κακό χαρακτήρα”, αποκάλυψε αρχικά η νεαρή παίκτρια των Μαχητών, με την Δώρα να ανταποκρίνεται αμέσως “Άιρα, ουδέποτε έχει δείξει σεβασμό ούτε προς εμένα που τον ξέρω 10 – 15 χρόνια”.
“Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο Γιάννης έχει εμπάθεια κυρίως προς τις γυναίκες. Θα μπορούσα να πω ότι έχει πρόβλημα με τις γυναίκες. Ξεκίνησε από εμένα, από την αρχή του παιχνιδιού, δεν δείχνει καθόλου σεβασμό”, τόνισε στη συνέχεια η παίκτρια της μπλε ομάδας μιλώντας στην κάμερα του Survivor.
“Δεν έχει τρόπους! Δεν ξέρει να μιλάει, δεν ξέρει να συμπεριφέρεται και το μόνο που κάνει είναι να ξεσπάει συνέχεια”, επισήμανε με σαφήνεια, στη συνέχεια, ο Σταμάτης Ταλαδιανός για το νέο μέτωπο που έχει ανοίξει στους Μαχητές του Survivor. “Άιρα, ξέρε ότι είμαστε εδώ για σένα και δεν θα ανεχτούμε ξανά τέτοια συμπεριφορά”.

Written by admin

Οι δυνατές στιγμές που με σημάδεψαν: Η αποχώρησή μου από το Survivor

Όταν ο Μάρτης μας χαριζε γλυκές μνήμες