Σοκάρει ο Παντελής Καναράκης: «Ήμουν στο τσακ να πάθω νευρική ανορεξία»

O Παντελής Καναράκης έφτασε πολύ κοντά στο σημείο να πάθει νευρική ανορεξία, μετά από μία δύσκολη μάχη που έδωσε με τα κιλά του.

Ο ηθοποιός μίλησε για τη δύσκολη αυτή περίοδο, στο περιοδικό «ΕΓΩ» και συγκεκριμένα είπε:

«Βέβαια και φλέρταρα με τη νευρική ανορεξία. Κάνω συνέχεια δίαιτες γιατί μου αρέσει το σώμα μου είναι αδύνατο. Στα νεαρά χρόνια που το μυαλό δεν έχει πήξει ήμουν στο τσακ να πάθω νευρική ανορεξία, αλλά επειδή είχα μια σχετική ωριμότητα ως έφηβος κατάλαβα ότι είναι επικίνδυνο και το σταμάτησα».

Στην πορεία παραδέχτηκε ότι μπορεί να περνούσε μια μέρα και να μην έχει φάει τίποτα.

Σχετικά με αυτό είπε: «Ναι, κάποια στιγμή έφτασα 53 κιλά. Άρχισε να με πονάει το πόδι μου και είχα πάει σε έναν γιατρό και εκείνος μου είπε να αφήσω τις βλακείες και να τρώω κανονικά. Και τώρα μπορεί να περάσει μια μέρα και να μην φάω τίποτα. Μετά όμως, όταν ασχολήθηκα με τη γυμναστική, έμαθα περισσότερα για τη διατροφή και τώρα προσέχω πολύ. Τότε πάντως είχα καταλάβει ότι άγγιζα τα όρια της ανορεξίας γιατί ως Παρθένος έχω πάντα και μια λογική. Τα έχω όλα σε κουτάκια».

«Με αγχώνει πολύ, για αυτό και οτιδήποτε σωματοποιείται από άγχος το έχω. Τρίζουν τα δόντια μου, έχω παλινδρόμηση, βγάζω έρπη στα χείλη από άγχος. Είμαι πολύ αγχωτικός από το παιδί» σχολίασε τέλος.

# Παντελής Καναράκης

Πηγή

61χρονη γιαγιά με 17 εγγόνια παντρεύτηκε 24χρονο και ζει το όνειρο: «Θέλουμε να κάνουμε παιδιά»

Νύφη πόζαρε για μια φωτογραφία, άκουσε τον γαμπρό να φωνάζει – Όταν το κατάλαβε, ήταν αργά