ΣΟΚ! Τα βρόντηξε όλα και έφυγε ο Τζώρτζογλου;

Φυσικά όπως κάνουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια, ριάλιτι έτσι και εδώ θα έχουμε καθημερινά SPOILER, με όλο το παρασκήνιο και τους νικητές σε κάθε δοκιμασία.

Έχει αρχίσει να φαίνεται σιγά σιγά στην Φάρμα ότι ο Τζώρτζογλου δεν είναι και τόσο αγαπητός στους υπόλοιπους συμπαίχτες του. Από την μία εκείνος προσπαθεί να είναι το κέντρο ενδιαφέροντος στο κτήμα, και από την άλλη οι περισσότεροι παίχτες του ριάλιτι εκνευρίζονται με την όλη συμπεριφορά του, και το στυλ ανωτερότητας που περνάει.

Από καλές και εξακριβωμένες πληροφορίες οι παίχτες βλέπε Ντούπη, έχουν αρχίσει και επεξεργάζονται σχέδιο για να αποδυναμώσουν και τελικά να βγάλουν εκτός Φάρας τον ηθοποιό.

Ένα δύσκολο πρόβλημα που καλείτε να λύση η παραγωγή, αφού ο ηθοποιός σίγουρα είναι το μεγαλύτερο όνομα του ριάλιτι και με κανένα τρόπο δεν θα ήθελαν να τον δουν εκτός. Από την άλλη θα πάει κόντρα με τους πολλούς που από την στιγμή που το έχουν αποφασίσει είναι θέμα χρόνου να καταφέρουν να κάνουν πράξη.

Ποια πλευρά θα βάλει νερό στο κρασί της;

Μόνος εναντίον όλων
Η αλήθεια είναι ότι σιγά σιγά βλέπουμε ότι μέσα στο κτήμα είναι αρκετοί ειδικά οι μη διάσημοι που δεν γουστάρουν τον Στράτο, και ειδικά με τις τρελές εκρήξεις του και τα πολύ θεατρινίστικα όπως λένε ξεσπάσματά του.

Του καταλογίζουν ότι θέλει να έχει άποψη για τα πάντα, και προσπαθεί να είναι μόνιμα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο κτήμα.

Την πάτησε μια φορά ο Ιατρόπουλος, και δεν ξέρουμε αν πήρε το μήνυμα.

Η δική μας άποψη ήταν και είναι ότι θα τον δούμε να φεύγει από το κτήμα. σχετικά σύντομα. Το παράθυρο έτσι και αλλιώς το άνοιξε η παραγωγή, με την επιστροφή του Ιατρόπουλου, οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά

Τελικά ήρθε η ώρα του;

Αποχωρεί ο Τζώρτζογλου
Εμείς περιμέναμε σε μονομαχία να γίνει το ατύχημα αλλά τελικά ήρθε αλλιώς όπως φαινεται.

Στην Φάρμα δεν θα πρέπει τίποτα να θεωρείται δεδομένο, και φυσικά τίποτα δεν είναι προβλέψιμο, αφού οι ανατροπές καραδοκούν.

Αν και Φάρμα χωρίς Τζώρτζογλου και Ιατρόπουλο υπάρχει; Δεν υπάρχει!

Επειδή πρόκειται για είδηση που σοκάρει θα επανέλθουμε με το οριστικό μας.

Χamos

Ήττα για τη Βίλεμ, μπήκε στο τέλος ο Παυλίδης

Χamos

Φάρμα: Με εκνευρίζει πολύ, θέλω να της χώσω μια μπας και συνέλθει