Σοκ με τον Τσάρλι Σιν: Παλεύει με άνοια και κατηγορεί τα χάπια για τον HIV!

Όλοι ξέρουν πόσο γλεντζές συνήθιζε να είναι ο σταρ του Χόλιγουντ, Τσάρλι Σιν.

Η πολυτάραχη ζωή του την εποχή των ’90s και αργότερα, απασχολούσε τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης, καθώς σε αυτή κυριαρχούσαν το σεξ, τα ναρκωτικά και, εννοείται, η καλοπέραση.

Τώρα, στα 57 του χρόνια, ο Τσάρλι Σιν παραδέχεται ότι η σκληρή ζωή του με σεξ, ναρκωτικά, ποτά και πόρνες τον έχει αφήσει να παλεύει με άνοια. Ταλαιπωρημένος από τον ιό HIV, ο πρώην πρωταγωνιστής του Two and a Half Men λέει στους φίλους του ότι υποφέρει από απώλεια μνήμης, εναλλαγές στη διάθεσή του και δυσκολεύεται να φέρει εις πέρας ακόμη και απλές εργασίες. Όλα αυτά, εξαιτίας των παρενεργειών των ισχυρών φαρμάκων που χρειάζεται για να κρατήσει τον ιό του HIV υπό έλεγχο.

Charlie Sheen telling pals he’s suffering memory loss, mood swings, and even struggles with simple tasks due to the side effects of the drugs he needs to keep the deadly virus in check. https://t.co/SNALvttjz6

— Radar Online (@radar_online) July 6, 2023

Ο Τσάρλι Σιν εξομολογήθηκε ότι τα φάρμακα «με κράτησαν ζωντανό, αλλά πάλευα με μια συνεχή ημικρανία και, κατά καιρούς, με οριακή άνοια». Ο κάποτε πιο ακριβοπληρωμένος άνδρας στην τηλεόραση, δήλωσε ότι αισθάνεται πολύ καλύτερα μετά τη λήψη ενός πειραματικού φαρμάκου που ονομάζεται PRO 140.

Σύμφωνα με το RadarOnline, ένας παθολόγος από τη Νέα Υόρκη, ο Dr. Stuart Fischer, πιστεύει ότι ο ηθοποιός μάλλον απέχει πολύ από το να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα. «Τα συμπτώματα της άνοιας μπορεί να μην είναι μόνο απόρροια των φαρμάκων του. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τα χρόνια κατάχρησης ναρκωτικών και αλκοόλ μαζί με την επικίνδυνη σεξουαλική ασυδοσία».

Στο παρελθόν, ο Τσάρλι Σιν είχε παραδεχτεί ότι έκανε σεξ χωρίς προφυλάξεις ενώ ήξερε ότι ήταν θετικός στον ιό HIV. Αργότερα μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης για κατάχρηση κρακ και κοκαΐνης. «Έχει προκαλέσει ανυπολόγιστη ζημιά στον εαυτό του», δήλωσε ο Fischer. «Ας ελπίσουμε ότι η εγκεφαλική του λειτουργία μπορεί να αποκατασταθεί, αλλά μετά από μια ζωή αυτοκαταστροφικής συμπεριφοράς, ίσως είναι πολύ αργά για να προλάβουμε πιθανές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις».

Εν τω μεταξύ, πηγές αναφέρουν ότι ο Sheen είναι αποφασισμένος να αυξήσει τον χρόνο που του απομένει στη ζωή, για να το βρει με τους ανθρώπους που πιστεύει ότι πλήγωσε με την άγρια συμπεριφορά του.

#

Πηγή

Χριστίνα Κολέτσα: Άλλαξε το πρόσωπό της με τη νέα, σέξι της εμφάνιση – Άλλος άνθρωπος (ΦΩΤΟ)

Latest

«Όλα έγιναν χάρη στον Άγιο Νεκτάριο»: Ευχάριστα νέα για την Μαρία Μενούνος