ΣΟΚ: Διαμέλισε και Τηγάνισε πτώμα

Ο δράστης συνελήφθη από καθαρή σύμπτωση σε μια ιστορία βγαλμένη από ταινία τρόμου.Μπροστά σε ένα αδιανόητο έγκλημα βρέθηκε η αστυνομία της Φιλαδέλφεια στις ΗΠΑ καθώς σε έναν έλεγχο ρουτίνας εντόπισαν το φρικιαστικό μυστικό ενός 47χρονου, ο οποίος διαμέλισε και τηγάνισε ένα άτομο…

Στις 10 Φεβρουαρίου η αστυνομία έλαβε μια κλήση για να τσεκάρει έναν ηλικιωμένο, τον Peter Gerold, ο οποίος δεν είχε δώσει σημεία ζωής για αρκετές ημέρες. Όταν οι Αρχές έφτασαν εκεί δεν εντόπισαν κάτι παράξενο, ενώ το σπίτι ήταν κλειδωμένο.

Την επόμενη ημέρα, η αστυνομία επέστρεψε στο σημείο καθώς δέχτηκε κλήση για μια διάρρηξη ενώ ένα φορτηγό απομακρυνόταν από το σημείο, κάτι που αμέσως τράβηξε την προσοχή των Αρχών, εντοπίζοντάς το λίγο αργότερα.

Αφού το ακινητοποίησαν, στη θέση του συνοδηγού καθόταν ο 47χρονος Taray Herring, ο οποίος στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για σεξουαλικές επιθέσεις.

Ο οδηγός του φορτηγού κατέβηκε για έλεγχο λέγοντας στους αστυνομικούς «Δεν έχω καμία ανάμειξη και πίσω, στην καρότσα, βρίσκεται ένα πτώμα».

Αμέσως οι δυο άνδρες συνελήφθησαν με τον Herring να δίνει κατάθεση, οδηγώντας τους αστυνομικούς στα σκουπίδια της περιοχή Proctor Road, όπου εντόπισαν σακούλες με πόδια και χέρια τα οποία, σύμφωνα με την Philadelphia Inquirer, είχαν… τηγανιστεί!

H ταυτότητα του πτώματος δεν έχει γίνει γνωστή ενώ ο Herring κρατείται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Κακοκαιρία – Μήδεια: Πού χρειάζονται αλυσίδες, ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική

Survivor spoiler 15/02: Αυτό είναι το ξενοδοχείο που πήγαν Αλέξης Παππάς και Cris Σταμούλης (video)