Σοφία Βογιατζάκη για Αλέξη Γεωργούλη: «Τον έχω δει σε αρκετές εκδοχές και φάσεις του, ούτε μία στο δισεκατομμύριο δεν πάει στο μυαλό μου» (VIDEO)

Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε για τις καταγγελίες εις βάρος του ηθοποιού και φίλου της Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης, καθώς και για τον Γιώργο Κιμούλη, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

Η γνωστή ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Σοκαρίστηκα. Αισθάνομαι ότι τον Αλέξη όπως τον ξέρω εγώ και τον έχω ζήσει και τον έχω δει σε αρκετές εκδοχές και φάσεις του, ούτε μία στο δισεκατομμύριο δεν πάει στο μυαλό μου».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτή είναι προσωπική μου γνώμη και άποψη για τον Αλέξη που είναι όντως ένας γλύκας, ένας άνθρωπος που έχει μόνο θετικές προθέσεις για τους γύρω του. Είναι ένα παιδί γούτσου γούτσου. Δεν μπορώ να ξέρω, δεν είμαι νομικός. Λέω την προσωπική μου άποψη για τον Αλέξη, από την προσωπική συναναστροφή μας. Είναι σοκαριστικό».

Σχετικά με τον Γιώργο Κιμούλη, η Σοφία Βογιατζάκη διευκρίνισε: «Τι σημαίνει ότι ένας άνθρωπος είναι κακοποιητικός; Γιατί έχουμε χάσει λίγο τη μπάλα. Οι έννοιες που δίνουμε στα πράγματα είναι υποκειμενικές. Για αυτά που κατηγορεί η Ζέτα Δούκα τον Γιώργο Κιμούλη, θα ρωτήσεις τη Ζέτα, όχι εμένα. Λατρεύω και αγαπώ από 10 ετών τον Γιώργο Κιμούλη, τον θαυμάζω απεριόριστα, είναι μαγικός στον τρόπο που σκηνοθετεί και στον τρόπο που δουλεύει με τους ηθοποιούς».

«Αυτό που ζω τώρα, αυτό μπορώ να πω. Είναι εξαιρετικά διαβασμένος, και μορφωμένος και αφάνταστα ταλαντούχος. Ζω πολύ όμορφες στιγμές μαζί του. Δεν θα κρίνω κανέναν για ό,τι αφορά στη Ζέτα Δούκα θα ρωτήσετε εκείνη. Εγώ δεν ασχολούμαι, έχει πάρει τη νομική οδό, ασχολούνται οι δικηγόροι, εγώ δεν είμαι δικηγόρος ή εισαγγελέας, είμαι ηθοποιός, έτσι βλέπω τα πράγματα», είπε τέλος η Σοφία Βογιατζάκη.

Latest

Ξεσπά η Μαρινέλλα: «Πρώτη μούρη το στρινγκ! Πετάει κ@λο η μία…»

Latest

Ερωτευμένη η πριγκίπισσα Νταϊάνα με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο; – Οι κάρτες με τα πονηρά υπονοούμενα που του έστελνε (pic)