Σοφία Παυλίδου: Πήρα πολλές συγνώμες όταν ξέσπασαν οι καταγγελίες στο θέατρο

Χamos

“Τότε το δικό μου περιστατικό δεν φωτίστηκε, δεν ακούστηκε η γνώμη η δική μου, γιατί δεν είχα φιλοξενηθεί από τα μέσα” ομολόγησε, μεταξύ άλλων, η Σοφία Παυλίδου.
Στον καναπέ του «Πάμε Δανάη» βρέθηκε η Σοφία Παυλίδου το μεσημέρι της Τετάρτης προκειμένου να συναντήσει την Δανάη Μπάρκα.

Η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο τσουνάμι των καταγγελιών στον χώρο του θέατρο που ήρθε στο φως το τελευταίο διάστημα καθώς και στην δική της προσωπική ιστορία.

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Παυλίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν περίμενα να ξαναβγεί στο φως η δική μου υπόθεση, ούτε περίμενα να πάρω τόσα μηνύματα με συγγνώμες. Τότε το δικό μου περιστατικό δεν φωτίστηκε, δεν ακούστηκε η γνώμη η δική μου, γιατί δεν είχα φιλοξενηθεί από τα μέσα.

Αναγκάστηκα και μίλησα, αλλά μετά δόθηκε τόση διάσταση από την άλλη πλευρά».

«Άλλο ένα καλό της πανδημίας και της καραντίνας ήταν αυτό. Να σκεφτούμε ότι δεν μπορούμε να επιστρέψουμε από όλο αυτό που ζήσαμε και να μην μπορούμε να κοιταχτούμε στα μάτια.

Ήταν αναγκαίο να ξεσπάσει αυτό και να ξεκαθαρίσει το τοπίο, να βγει όλος αυτός ο πόνος που είχαν οι άνθρωποι στις ψυχές τους και να πάμε προς το φως» πρόσθεσε η ηθοποιός.

The Bachelor 2 Spoiler 05/06: Οι καινούριες υποψήφιες νύφες είναι έτοιμες, καυτές και καλοπληρωμένες!

Χamos

DEKO: Με αυτό το χρώμα θα εξαφανίσετε ότι άσχημο αντικείμενο έχετε στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας