Σοφία Μουτίδου: Μου λέγανε να σπάσω και το άλλο πόδι μου, να πεθάνω…

Spoilers

Δημοσιεύθηκε: 21 Ιουνίου 2021 20:15

Η Σοφία Μουτίδου ήταν καλεσμένη στο Καλύτερα δε γίνεται και μίλησε τόσο για την διακοπή της εκπομπής The Booth, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί.

Σοφία Μουτίδου: «Μου λέγανε να σπάσω και το άλλο πόδι μου, να πεθάνω…».

«Ποτέ δεν μας είπαν. «Ολοκλήρωσε τον κύκλο του», αυτό μας είπαν. Τον λόγο τον λέω στον σταντ απ». Είπε για την απότομη διακοπή του Booth.

«Είναι άλλα τα πράγματα που λες και ο άλλος είναι σπίτι του και έχει πρόσβαση σε σένα και είναι άλλο να έρθει αυτός κάπου να σε δει να τα πεις. Αυτή είναι η διαφορά της τηλεόρασης από το θέατρο. Όσοι έρθουν να με ακούσουν εγώ θα πω την άποψή μου, δημόσια δεν την λέω». Εξήγησε στη συνέχεια.

Αναφέρθηκε και στα κακόβουλα σχόλια που έχει δεχτεί στα Social Media.

«Στην αρχή είχα πολλά άσχημα σχόλια, τώρα έχω σπάνια. Με πείραζε πάρα πολύ, ποιος νιώθει καλά αν τον βρίσουν τυχαία; Πόσο υπεράνω να είσαι και να μη σε πειράξουν; Το πρόβλημα δεν είναι να μη σε γουστάρουν, αν εμένα δεν μου αρέσει κάποιος δεν μπαίνω στο κανάλι του και του λέω τράβα πέθανε. Ο hate commenter μπορεί να σε αγαπάει πολύ, να είναι μεγάλος fan σου, αλλά κάτι τον πυροδοτεί εκείνη την ώρα. Περιμένει να ανταποκριθείς, να απαντήσεις. Μου λέγανε να σπάσω και το άλλο πόδι μου, να πεθάνω, να πάθω καρκίνο…»

#Καλύτερα δε γίνεται#Σοφία Μουτίδου

Spoilers

Οι επίσημες αργίες στον ιδιωτικό τομέα με τον νέο εργασιακό νόμο 4808-2021

Spoilers

Τόκιο 2020 – Τοξοβολία: Για 6η φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες 47χρονη Ψάρρα!