Σοφία Αλιμπέρτη – «Λύγισε» on air … «Θέλω να βάλω τα κλάματα…» (vid)

Latest

Μια νέα ιστορία ακούστηκε τη Δευτέρα 5/6 μέσα από την εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη »Είμαστε μαζί» στον ΑΝΤ1 καθώς μέσα από την καλεσμένη της, την Αφροδίτη θίχτηκε το ζήτημα των κρίσεων πανικού. Με την ευκαιρία, δείτε την σύντροφο του μεγάλου γιού της παρουσιάστριας.

Η κοπέλα μίλησε ανοιχτά για το πως η ίδια βίωσε τις συγκεκριμένες κρίσεις και στη συνέχεια η παρουσιάστρια εξέφρασε τη συμπαράστασή της, καθώς όπως είπε το έχει περάσει και η ίδια και μάλιστα τα παιδιά της.

Η συναισθηματική φόρτιση ήταν τόσο μεγάλη για τη Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία έβαλε τα κλάματα εξομολογούμενη από τη μεριά της, πως ο μικρός της γιος, Good Job Nicky είναι ακόμη αντιμέτωπος με αυτές.

Η on air συγκίνηση της Σοφίας Αλιμπέρτη στον »Είμαστε μαζί»

«Αφροδίτη θέλω να σε αγκαλιάσω πραγματικά θέλω να βάλω τα κλάματα. Σε καταλαβαίνω, δεν μπορείς να φανταστείς! Πέρασα και εγώ, πέρασαν και τα παιδιά μου. Ο μικρός μου περνάει ακόμα, πω πω με έχεις συγκινήσει πάρα πολύ, μου έχεις ξυπνήσει μνήμες. Αντιλαμβάνομαι από το βιντεάκι, που είδαμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά…», είπε η Σοφία Αλιμπέρτη.

Latest

Ανατριχιάζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Αν δω την Έφη έξω… Έχω κάνει 20 εγχειρήσεις και κανείς δεν ξέρει πόσες ακόμα θα κάνω» (vid)

Η εντυπωσιακή κόρη της Αφροδίτης του «Άκρως Οικογενειακόν» (BINTEO)