Σμαράγδα Καρύδη: Την τόσο μεγάλη βία και όσα ακούστηκαν δεν τα είχα ακούσει

η Σμαράγδα Καρύδη στο After Dark του ΣΚΑΪ

Καθ’ όλα ειλικρινής η Σμαράγδα Καρύδη στο After Dark του ΣΚΑΪ.
Η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά τη νύχτα της Παρασκευής στο After Dar του ΣΚΑΪ. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο τσουνάμι των καταγγελιών που έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο σχετικά με κακοποιητικές συμπεριφορές και σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

 

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Σμαράγδα Καρύδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπάρχουν φαινόμενα βίας στο θέατρο, όπως υπάρχουν και παντού στην κοινωνία. Είναι καλό το ότι τα στόματα ανοίγουν και μιλάνε κάποιοι άνθρωποι και λένε τι τους συνέβη. Νομίζω από αυτό θα βγει κάτι καλό στο τέλος. Όσο βίαιο και να ‘ναι, όσο δύσκολο, όσο άβολο στο τέλος θα καθαρίσει».

«Στο θέατρο μαζεύονται πολλές φορές και πολύ εγωκεντρικά πρόσωπα με ναρκισσιστικές διαταραχές. Υπάρχουν αυτά τα πρόσωπα αλλά δεν είναι ο κανόνας. Οπουδήποτε υπάρχει προβολή υπάρχουν και τρελές συμπεριφορές» πρόσθεσε η ηθοποιός και παρουσιάστρια του MEGA. 

«Αυτή την έκταση και την τόσο μεγάλη βία και αυτά που ακούστηκαν δεν τα είχα ακούσει. Ότι είναι δηλαδή τόσο σοβαρά τα πράγματα. Ήξερα ότι υπάρχουν κακές συμπεριφορές, κάποιοι που μπορεί να στην πέσουν».

«Εγώ ήμουν και λίγο προφυλαγμένη γιατί με τον Θοδωρή 20 χρόνια κάνουμε δικές μας δουλειές και πολλές με τους φίλους μας».

Χamos

Lady Gaga: Η Λέιντι Γκάγκα μιλάει για την “ψυχική κατάρρευση” που υπέστη μετά τον βιασμό της στα 19

sok

Eurovision 2021: Σήμερα ο μεγάλος τελικός της