ΣΚΑΙ: Μειώνονται οι ημέρες προβολής του Survivor;

survivor

Οι δυο οικειοθελείς αποχωρήσεις από το Survivor 4, έκαναν τον Ατζούν να χάσει δυο εβδομάδες προβολής του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να κάνει πιο δύσκολο το σχέδιο του να πάρει παράταση το παιχνίδι μέχρι και τον Ιούλιο. Έχοντας λοιπόν βρει μια λύση, φέρνει και άλλες αλλαγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν βγει και έχουν γίνει γνωστές στο διαδίκτυο, μπορεί να μειωθούν στον ΣΚΑΙ οι ημέρες προβολής του Survivor. Δηλαδή από 4 που είναι τα επεισόδια κάθε εβδομάδα, να γίνουν 3, κάτι που βέβαια ακόμη δεν έχει αποφασιστεί.

Ωστόσο, εμείς σαν φανατικοί του ριάλιτι επιβίωσης θα το ψάξουμε και σύντομα θα επανέλθουμε με αποκλειστικές πληροφορίες για το τι συμβαίνει!

Όσα θα δούμε σήμερα στο Survivor 4 στον ΣΚΑΙ

Μετά την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη, που ακολούθησε του Τζέιμς Καφετζή, οι ομάδες του Survivor 4 αλλάζουν και πάλι. Η ανακοίνωση μάλιστα, στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού θα σοκάρει όλους τους παίκτες. Μην ξεχνάμε βέβεαια, πως είναι το παιχνίδι των… ανατροπών.

Σήμερα, Κυριακή 16/4 το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ επιστρέφει και θα γίνει χαμός με αυτά που θα σημειωθούν. Ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει στους παίκτες πως πλέον η προσπάθεια τους γίνεται πιο ατομική, αλλά και οι ομάδες λόγω του ότι οι Μπλε έμειναν μόνο 3, αλλάζουν ξανά.

Από το κανάλι, άφησαν να φανεί πως μόνο ο Τριαντάφυλλος αλλάζει ομάδα και από τους Κόκκινους πάει στους Μπλε, ωστόσο δεν είναι έτσι! Σύντομα μάλιστα, θα σας έχουμε με spoiler ποιοι παίκτες πάνε που και τα ονόματα που αλλάζουν… χρώμα θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Ο Ατζούν σίγουρα ξέρει πως να δημιουργήσει ίντριγκα μέσα στο παιχνίδι και αυτό το έχουμε καταλάβει πολλές φορές μέχρι και σήμερα. Από τον Αλέξη Παππά, από την σχέση Μαριαλένας – Σάκη, αλλά και από τον πόλεμο στον Τζέιμς Καφετζή.

Για αυτό και δεν γινόταν να μην κάνει τίποτα προς το τέλος, δηλαδή 2 περίπου μήνες πριν τον μεγάλο τελικό. Όπως είδαμε από το trailer, ο Τριαντάφυλλος θα πάει στους Μπλε, ωστόσο η κόντρα του με τον Γιώργο Κόρομι καλά κρατάει, αφού οι δυο παίκτες θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο πάνω σε μια ένταση.

Όσον αφορά το αγώνισμα, που θα έχει πολύ κούραση με πολλά και δύσκολα εμπόδια, το μόνο που είδαμε είναι ότι ο Ντάφυ θα καταφέρει να κερδίσει σε ένα ματσάρισμα τον Γιώργο Ασημακόπουλο και η αντίδραση του στην νίκη θα είναι υπερβολική προς τον πρώην συμπαίκτη του.

στελιος κρητικος

Στέλιος Κρητικός: Θα γίνει πατέρας για τέταρτη φορά!

sok

Survivor Sok Νέα: Οι αποχωρήσεις κόβουν το ριάλιτι …