Σίσσυ Χρηστίδου: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ! Ο συντροφός μου, με ΚΟΥΡΕΨΕ ΓΟΥΛΙ!

March 27, 2021

Σίσσυ Χρηστίδου: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ! Ο συντροφός μου, με ΚΟΥΡΕΨΕ ΓΟΥΛΙ! Μια αποκάλυψη που ξάφνιασε τους τηλεθεατές της εκπομπή “Έλα Χαμογέλα“, αλλά και τους συνεργάτες της, έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

Με αφορμή γι’ αυτό στάθηκε η συνέντευξη της Ειρήνης Στεργιανού και τα σχόλια για την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της όταν συμμετείχε στο GNTM. Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πώς είχε κουρέψει κι εκείνη τα μαλλιά της πολύ κοντά, επειδή είχε χάσει ένα στοίχημα με το πρώτο της αγόρι.

Σίσσυ Χρηστίδου: Η πρώτη φορά που μίλησε για τον χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη!

«Δεν κράτησε το αγορέ μαλλί και αυτό μου έκανε εντύπωση. Είναι όμορφη ό,τι και να κάνει. Τα έχω ζήσει τα κοντά μαλλιά. Τα είχα κόψει αγορέ από στοίχημα με το πρώτο μου αγόρι. Τότε ήταν η εποχή που η Ρέα Τουτουνζή ήταν πάρα πολύ hot. Την είχε παντού αφίσες στα δωμάτια.

ΣΠΑΡΑΧΤΙΚΟ! Η Σίσσυ Χρηστίδου ΓΕΜΑΤΗ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ! (φωτό – βίντεο)

Πάντου η Ρέα Τουτουνζή. Εγώ πάρα πολύ τη ζήλευα. Κάποια στιγμή βάλαμε ένα στοίχημα και μου είχε πει πως αν κερδίσει θέλει να κόψω να μαλλιά μου αγορέ. Και τα έκοψα. Και εγώ σαν την Ειρήνη έκλαιγα. Είναι και πως αισθάνεσαι. Το μαλλί είναι πολύ σημαντικό για τη γυναίκα» είπε χαρακτηριστικά.

 

Survivor spoiler 28/3/2021: Οι πρώτες εικόνες από το πάρτι ένωσης

Δημήτρης Άνθης: Είμαι ένα ράκος – Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να έβαζε τέλος στη ζωή του