Σίσσυ Χρηστίδου ευχήθηκε δημόσια στον Θοδωρή Μαραντίνη σε ζωντανή μετάδοση

Η Σίσσυ Χρηστίδου άρχισε την εκπομπή του Σαββάτου 23 Μαρτίου με δημόσιες ευχές σε όσους γιορτάζουν ανήμερα των Αγίων Θεοδώρων.

Αφού καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό, η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι» ευχήθηκε πρώτα στον πατέρα της και μετά έκανε μια σπάνια αναφορά στον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, που έχει επίσης τη γιορτή του.

«Καλημέρα, καλωσήρθατε στην παρέα μας. Εύχομαι να έχουμε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο. Θα μου επιτρέψετε να πω ένα “χρόνια πολλά’ στον μπαμπάκα μου και στον μπαμπάκα των παιδιών μου, βεβαίως, γιατί όχι; Και τον ανιψιό μου φυσικά, στο καμάρι μου» είπε συγκεκριμένα η Σίσσυ Χρηστίδου και πρόσθεσε: «Είναι των Αγίων Θεοδώρων, έχουμε μεγάλη γιορτή στο σπίτι μας. Αν έχετε κι εσείς κάποιον, να τον χαίρεστε».

Δείτε το βίντεο

<iframe title=”Η Σίσσυ Χρηστίδου ευχήθηκε on air στον Θοδωρή Μαραντίνη για τη γιορτή του” src=”https://www.youtube.com/embed/vAnF9piVZk0″ width=”600″ height=”338″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”>

Δύο χρόνια μετά το δικαστήριο που είχαν, οι σχέσεις ανάμεσα στους δύο πρώην συζύγους φαίνεται να έχουν αποκατασταθεί. Τον Οκτώβριο του 2022 το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι έλυσε τις διαφορές του στα δικαστήρια, με την παρουσιάστρια να απαιτεί το ποσό διατροφής για τα παιδιά της, από τον πατέρα τους. Όπως έγινε γνωστό, ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν έδινε στην παρουσιάστρια το ποσό που είχε συμφωνηθεί για τη διατροφή των δύο τους παιδιών, με αποτέλεσμα εκείνη να αναγκαστεί να ακολουθήσει τη νομική οδό. Ο τραγουδιστής τελικά, κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε…

xristidou_marantinis_xr

Στην πιο πρόσφατη αναφορά του τραγουδιστή για τη δύσκολη περίοδο που πέρασαν, με τη δικαστική τους διαμάχη για τη διατροφή των γιων τους, ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε στο «Καλύτερα Αργά» ότι: «Όλο αυτό με τα δικαστήρια και τις διατροφές ήταν μια πολύ στενάχωρη περίοδος και πολύ προσωπική…».αι πρέπει να κρατήσω.

Written by admin

Μάνος Βακούσης: Έχω πει το ψέμα ότι γεννήθηκα στη Σαντορίνη, τώρα πρέπει να πω την αλήθεια

Latest

«Σπαράζει» καρδιές ο Δημήτρης Αλεξάνδρου – «Με αυτό τον καημό πήγε…» (video)