Σιωπηλός Δρόμος: Σύζυγος και γιος ηθοποιού ο απαγωγέας

siopilos-dromos

Η νέα σειρά «Σιωπηλός Δρόμος» στο Mega είναι ένα αστυνομικό θρίλερ αρκετά ποιοτικό και σκοτεινό, που αφηγείται μια ιστορία απαγωγής. Ένα σχολικό λεωφορείο, το οποίο μεταφέρει εννέα μαθητές Δημο­τικού μαζί με τον οδηγό και τη συνοδηγό, εξαφανίζεται μυστηριωδώς.

Ο απαγωγέας, όπως αναφέρει το gossip.gr, είναι ο Νικόλας. Και από ‘κει ξεκινάει μια ιστορία με ανατροπές, ήρωες που έχουν εξαρτήσεις από ναρκωτικά, απιστίες, μυστικά και ψέματα.

Με το πρώτο επεισόδιο έγινε πρώτο trend της μέρας στο twitter και ο Νικόλας Παπαγιάννης κέρδισε κάτι που αληθινά του άξιζε: την προσοχή του μεγάλου κοινού.

Όμως δεν είναι νέος ηθοποιός. Έχει πίσω του μια δυνατή καριέρα στο θέατρο, την αποδοχή του χώρου του και των κριτικών. Έχει κερδίσει υποψηφιότητα για το Βραβείο Χορν και έχει αναμετρηθεί με δύσκολους μόλους βγαίνοντας νικητής.

Και για να ολοκληρωθεί η συνταγή, ήρθε τώρα ένα δυνατό σίριαλ που του έδωσε ώθηση προς ένα μεγαλύτερο σύμπαν.

Ο Νικόλας είναι παντρεμένος τρία χρόνια με την ηθοποιό Δανάη Σκιάδη. Καθαρόαιμο θεατρικό ζευγάρι με την κυριολεκτική έννοια του όρου, αφού σχέση τους ξεκίνησε στη σκηνή όταν έπαιξαν μαζί στο Εθνικό Θέατρο στο έργο με τον τίτλο που αποδείχτηκε προφητικό για εκείνους: «Πρόβα νυφικού».

Ερωτεύτηκαν και από τότε ζουν μαζί στο κέντρο της Αθήνας, στην καρδιά της πόλης

Ο Νικόλας είναι γιος του ηθοποιού Δημήτρη Παπαγιάννη, γνωστού από τις ταινίες του στη Finos Films («Τζένη Τζένη», «Κόμισα της Κέρκυρας») και την τηλεόραση της δεκαετίας του ’80. Αλλά είναι και βετεράνος του Εθνικού Θεάτρου.

Δεν φοβήθηκε τη σύγκριση; «Η απόφαση να ακολουθήσω το επάγγελμα του ηθοποιού ζούσε μέσα μου αλλά αποκαλύφθηκε μετά το σχολείο. Ο πρώτος με τον οποίο μοιράστηκα την πρόθεση μου αυτή ήταν ο πατέρας μου, που ουσιαστικά ήταν και ο πρώτος μου δάσκαλος. Έτσι, σιγά-σιγά και χωρίς να το καταλάβουμε δημιουργήθηκε μεταξύ μας μια σχέση ηθοποιών με βαθύ αλληλοσεβασμό και αλληλοεκτίμηση».

«Η συνεργασία αυτή ήρθε ξαφνικά, κάποιο βράδυ, αργά. Με πήραν τηλέφωνο, μου έστειλαν τα σενάρια, μαγεύτηκα. Είναι τύχη να βρεθούν στον δρόμο σου τόσο αξιόλογοι και ταλαντούχοι συνεργάτες. Ο Βαρδής Μαρινάκης, οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, ο διευθυντής φωτογραφίας Ραμόν Μαλαπέτσας, όλοι οι άνθρωποι γύρω από την παραγωγή και φυσικά η εταιρεία παραγωγής, η Φιλμική».

«Το χαμόγελο των ανθρώπων και η ευγένεια μπορούν να μου δώσουν φτερά. Η αγένεια με απογοητεύει, αλλά πάλι καλά, δεν κρατάει πολύ γιατί κάποιος θα σου χαμογελάσει παρακάτω. Επίσης θεωρώ ότι οι σχέσεις αλλάζουν, δεν κρατάω κακίες, καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί να αρέσεις σε όλους, θα ήταν και βαρετό, και επιδιώκω την αλλαγή. Το αμετάβλητο είναι καταδικαστικό και δεν το θέλω στη ζωή μου. Αγαπώ τους ανθρώπους κι αυτό με φοβίζει. Γιατί ό,τι αγαπάς το φοβάσαι», λέει ο ηθοποιός στο Gala.

tha-parei-dekaeties-i-ekkatharisi;

Θα πάρει δεκαετίες η εκκαθάριση;

Χamos

Αδ. Γεωργιάδης: Υπό συζήτηση το άνοιγμα παιδικών σταθμών και φροντιστηρίων