Σιωπηλός Δρόμος: Μαντώ και Αθηνά πιάνονται στα χέρια

siopilos-dromos:-manto-kai-athina-pianontai-sta-cheria

Σε πολύ άσχημη κατάσταση θα βρεθεί η οικογένεια Καρούζου, στα επόμενα επεισόδια Σιωπηλός Δρόμος. Ένα γεγονός θα είναι αρκετό για να ταράξει τις ισορροπίες, με την Θάλεια να βρίσκεται για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο. Η αγωνία τους για τα παιδιά κορυφώνεται μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο. Η Αθηνά ξεσπάει σε λυγμούς, με την ψυχή της να γίνεται χίλια κομμάτια.

Δίπλα της στέκεται η Μαντώ, η οποία συμπάσχει, καθώς και το δικό της παιδί βρίσκεται φυλακισμένο. Οι δύο φίλες και ξαδέρφες θα έρθουν σε μία μεγάλη σύγκρουση, η οποία θα αποβεί μοιραία για τη σχέση τους. Τί είναι αυτό που θα τις βγάλει εκτός εαυτού και ποιες οι συνέπειες;

Ένταση ανάμεσα σε Αθηνά και Μαντώ
Η αστυνομία συμβουλεύει την οικογένεια Καρούζου να ακολουθήσει τις οδηγίες των απαγωγέων, στη σειρά Σιωπηλός Δρόμος. Βέβαια, όλα αυτά, χωρίς να υπολογίζει που μπορεί να φτάσει ένας γονιός όταν το παιδί του αγνοείται. Η Μαντώ αποφασίζει να δράσει εκτός “ομάδας”, ζητώντας από τον σύζυγό της και δήμαρχο της περιοχής, να βρει μια άμεση λύση.

Έτσι, η Μαντώ, με δική της πρωτοβουλία, αναιρεί τα όσα έχουν πει αστυνομικοί και λοιποί γονείς και προσφέρει 40 εκατομμύρια ευρώ στους απαγωγείς, προτείνοντας μία συμβιβαστική λύση. Μάλιστα, κάνει τη δήλωσή της αυτή γνωστή σε όλα τα μέσα, δημιουργώντας πανικό στην οικογένεια. Δε μπορούν να πιστέψουν πως έδρασε τόσο απερίσκεπτα.

Φυσικά, οι απαγωγείς δε συμβιβάζονται. Η οικογένεια Καρούζου βρίσκεται σε ένταση, με την Αθηνά και την Μαντώ να πιάνονται στα χέρια, στη σειρά Σιωπηλός Δρόμος. Όλα αυτά, όσο η Θάλεια εξαφανίζεται από τον έλεγχο της αστυνομίας…

youfly.com

Ακολουθήστε τo Xamos.gr στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το sport365

Διαβάστε επίσης »

Ιταλία-Covid-19: 8.864 κρούσματα, 316 θάνατοι

Ιταλία-Covid-19: 8.864 κρούσματα, 316 θάνατοι

Χamos

MasterChef: Το γράμμα του Στέφανου που άναψε φωτιές