Σιωπηλός Δρόμος: Κρυμμένη στο άγνωστο η δυστυχία – Τί είδαμε

Χamos

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο παρακολούθησαν για ένα ακόμη βράδυ (18/4) οι τηλεθεατές, στη σειρά Σιωπηλός Δρόμος. Οι ώρες περνούν και οι απαγωγείς είναι άφαντοι.

Τα παιδιά απασχολούνται με κάθε τρόπο στο κρησφύγετο, όμως ένα απρόοπτο γεγονός φέρνει τα πάνω κάτω. Η Θάλεια βρίσκεται υπό διαρκή παρακολούθηση, γεγονός που επιβαρύνει την ψυχολογία της.

Η Αθηνά Καρούζου καταρρέει στα χέρια της αδερφής της και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η ελπίδα της σβήνει μέσα σε μια στιγμή, όταν συνειδητοποιεί πως πράγματι η Θάλεια δε γνωρίζει τίποτα. Στο μεταξύ, μία νέα μαρτυρία έρχεται στο φως, ενώ πολλά μυστικά παραμένουν θαμμένα. Ποιες ήταν οι πιο δυνατές σκηνές του επεισοδίου;

Η στενή παρακολούθηση
Σε άσχημη κατάσταση βρέθηκε αρκετές φορές η Θάλεια χθες (18/4) στο επεισόδιο Σιωπηλός Δρόμος. Οι πιέσεις που δέχεται από αστυνομία, αλλά και από γονείς είναι αφόρητη. Πράγματι, οι ντεντέκτιβ έχουν κατασκηνώσει στο σπίτι της, ενώ το κινητό της, αλλά και οι κινήσεις της παρακολουθούνται διαρκώς.

Στο πλευρό της βρίσκεται ο Ορφέας, ο μικρότερός της αδερφός. Νιώθει πολύ άσχημα που η Θάλεια έχει μπλέξει σε αυτή την κατάσταση και προσπαθεί να την ενθαρρύνει με κάθε τρόπο. Βέβαια, κάτι σκοτεινό κρύβει και ο μικρός, γεγονός που επιβεβαιώνεται από την διαγραφή του ιστορικού του. Νιώθει εγκλωβισμένος δίπλα στους γονείς του και ζητάει έναν τρόπο άμεσης φυγής.

Η απελπισία των γονιών
Ψυχολόγος προσπαθεί να στηρίξει γονείς, αλλά και το διδακτικό προσωπικό. Σπαρακτική ήταν η στιγμή, όπου η Αθηνά Καρούζου λύγισε μπροστά από τους υπόλοιπους γονείς στη συνεδρία. Δήλωσε πως δε μπορεί να είναι ήρεμη, όταν δε ξέρει αν τρώει, αν κρυώνει, αν είναι καλά. Βέβαια, οι υπόλοιποι γονείς κατηγόρησαν την οικογένεια Καρούζου για την παρουσία της στο σχολείο.

Όλοι τους θεωρούν υπεύθυνους από τη στιγμή που μπλέκεται η Θάλεια στο έγκλημα αυτό. Από την άλλη πλευρά, η διευθύντρια του σχολείου, η Βιολέτα, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της καθημερινά. Οι γονείς παίρνουν τα παιδιά της από το σχολείο, με αποτέλεσμα να χάνει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, αλλά και την φήμη του “καλού” σχολείου.

Η μαρτυρία & το πρόσωπο κλειδί
Στο τμήμα βρέθηκε και ο πρώην οδηγός του σχολικού λεωφορείου χθες (18/4), στο επεισόδιο Σιωπηλός Δρόμος. Πλέον οι έρευνες έχουν εξαπλωθεί, με αποτέλεσμα να κατηγορούνται τα λάθος πρόσωπα. Ή και όχι. Ο ύποπτος υποστήριξε πως απολύθηκε ως οδηγός γιατί έσπρωξε ένα παιδί από το σχολείο. Ο λόγος; Ο εκφοβισμός. Το παιδί αυτό κακοποιούσε συμμαθητές του, αλλά και τον γιο του υπόπτου.

Αυτή ήταν και η αιτία που απολύθηκε. Το πρόβλημα σε αυτό είναι πως δε διαχειρίστηκε με ψυχραιμία την απόλυσή του. Ξέσπασε με το να απειλεί την διευθύντρια του σχολείου πώς θα τους καταστρέψει όλους. Έτσι, οδηγήθηκε στο τμήμα, ενώ δόθηκε ένταλμα και για έρευνες μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Βέβαια, αυτό το αρνήθηκε κατηγορηματικά η Βιολέτα, δείχνοντας αρκετά θιγμένη.

Το χαμένο ψαλίδι και η συνάντηση
Η Ελπίδα και ο Σάββας κατάφεραν να απασχολήσουν τα παιδιά, μέσα από χειροτεχνίες και ζωγραφιές. Γνωρίζουν, όμως, πως αυτό δε θα είναι για πολύ. Κατά τη διάρκεια του συμμαζέματος, η Ελπίδα συνειδητοποιεί πως λείπει ένα ψαλίδι. Όλοι ψάχνουν αγωνιωδώς, όμως αυτό είναι άφαντο. Οι δύο απαγωγείς εκνευρίζονται και αρχίζουν να ψάχνουν παντού, κορυφώνοντας την αγωνία.

Απειλούν πως θα σκοτώσουν ένα προς ένα τα παιδιά, εάν αυτό δε βρεθεί άμεσα. Αρπάζουν την Ελπίδα και τον Σάββα, οδηγώντας τους εκτός κρησφύγετου. Για αυτό ενημερώνεται και ο Μιχάλης, ο εγκέφαλος της απαγωγής, ο οποίος συναντά – εντελώς τυχαία- την Θάλεια στο δρόμο. Κάτι ιδιαίτερο συνδέει τους δύο ήρωες της σειράς Σιωπηλός Δρόμος, γεγονός που φάνηκε από την χημεία που έδειξαν χθες στο επεισόδιο (18/4).

Η Αργεντινή παρέλαβε 864.000 δόσεις του εμβολίου της AstraZeneca

Εμβόλιο: Η Αργεντινή παρέλαβε 864.000 δόσεις του εμβολίου της AstraZeneca

vroches,-kataigides-kai-pithanos-chalazoptoseis-simera-deftera

Βροχές, καταιγίδες και πιθανώς χαλαζοπτώσεις σήμερα Δευτέρα