Σήλια Δραγούνη: Η μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας!

Θεωρεί πως η τάση να πνίγει όσα θέλει να πει για να μη στενοχωρεί τους άλλους την έφερε στο σημείο να νοσήσει!
Με το που έγινε η διάγνωση πήγα παντού στη Βοστόνη στη Βασιλεία, στους καλύτερους γιατρούς.
Έκανα ενέσεις στην κοιλιά μέρα παρά μέρα, ενώ άρχισα να ψάχνομαι και ενεργειακά. Μου βγήκαν πολλά πράγματα που είχα συσσωρευμένα μέσα μου», λέει η πρώην σύζυγος του Δημήτρη Αργυρόπουλου η σχεδιάστρια Σήλια Δραγούνη στο περιοδικό Gala….

Η Σήλια Δραγούνη περιέγραψε όσα βίωσε και πώς θεωρεί ότι οδηγήθηκε στην εμφάνιση της ασθένειας: «Δεν έλεγα ποτέ “όχι”, ήμουν πάντα το καλό παιδί, δεν διεκδικούσα αυτά που ήθελα. Μέχρι και θέματα με το διαζύγιο των γονιών μου βγήκαν, που εγώ ούτε που το θυμόμουν, γιατί χώρισαν όταν ήμουν πολύ μικρή.

Έκανα και ύπνωση και βρήκα πράγματα που δεν θυμόμουν ότι με είχαν επηρεάσει. Όλα αυτά μαζί με τη γέννα του Τζο, ζορίστηκα πολύ, γεννούσα για ώρες, κούρασαν τον οργανισμό μου και παρουσιάστηκε το αυτοάνοσο. Δεν τρόμαξα όταν το έμαθα και το συζητώ άνετα γιατί δεν είναι κάτι που μ’ απασχολεί καθημερινά.

Το μόνο που παθαίνω είναι κάποιοι έντονοι πονοκέφαλοι και για τον λόγο αυτό άλλαξα και θεραπεία. Ο γιος μου με βοήθησε στο να αγαπώ πιο πολύ τον εαυτό μου, γιατί είχα πλέον μια ευθύνη. Δεν γνωρίζω τι θα είχα κάνει αν δεν είχα τον Τζο γιατί έχω πολλή αδρεναλίνη και ενέργεια. Ο γιος μου με γείωσε.

Ήμουν αυτοκαταστροφική. Απορώ πώς δεν έμπλεξα με ν@ρκωτικά… Έχω πολλές ανασφάλειες, αλλά δεν υπήρξα ποτέ μίζερη.

Ακόμη και μαυρίλα να βλέπω, κάπου θα βρω φως και θα ανέβω αμέσως. Παλιά αγχωνόμουν πολύ, πάθαινα κρίσεις πανικού, τώρα τα παίρνω πιο χαλαρά».

via

Διαβάστε περισσότερα
Στεφανία Καρρά

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο SOK απο την πρώτη μέρα

ΑΡΗΣ ΑΕΚ, Aris aek live streaming

ΑΡΗΣ ΑΕΚ Live streaming. ΟΛΑ ΤΑ links

tsnikidi

Κυριακή Τσανικίδη: Θυμάσαι τη ΜΠΑΜΠΑΤΣΑ του Power of Love; Έβαλε κοιλιακούς στο photoshop