Shang-Chi: Ο νέος υπερήρωας της Marvel από την Ασία

Χamos

Ο Shang-Chi είναι ο πρωταγωνιστής στην νέα ταινία της Marvel, με τίτλο ο «Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings». Όλα όσα γνωρίζουμε και το πρώτο trailer.

Η Marvel θα κυκλοφορήσει νέα ταινία το επόμενο χρονικό διάστημα και πρωταγωνιστής είναι ο Shang-Chi, ο πρώτος υπερήρωας από την Ασία.

Η ταινία με τίτλο «Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings» πρόκειται να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού, σύμφωνα με τους δημιουργούς, καθώς κανείς δεν γνωρίζει το παρασκήνιο του ήρωα.

Μάλιστα, ο ηθοποιός Σίμου Λιου που θα ενσαρκώσει τον Shang-Chi, δήλωσε χαρακτηριστικά στην Entertainment Weekly μιλώντας για τον ρόλο, ότι «το πιο συναρπαστικό σε αυτόν τον χαρακτήρα ήταν ότι το παρασκήνιο δεν έχει ειπωθεί ποτέ πριν».

«Γνωρίζουμε τόσες πολλές διαφορετικές εκδοχές της ιστορίας του Μπάτμαν, πώς δολοφονήθηκαν οι γονείς του όταν ήταν παιδί. Γνωρίζουμε τον Πίτερ Πάρκερ, ο οποίος δέχθηκε τσίμπημα από μία ραδιενεργό αράχνη και έχασε τον θείο του. Η ιστορία του Σανγκ – Τσι είναι εντελώς άγνωστη στους περισσότερους, επομένως είχαμε την ελευθερία να αφηγηθούμε την ιστορία όπως θέλαμε».

Ο ηθοποιός, ο οποίος είναι γνωστός από τον ρόλο του στην καναδική κωμική σειρά «Kim’s Convenience», αποκάλυψε επίσης την αφίσα της ταινίας με αφορμή τα γενέθλια του, χωρίς να γνωρίζει ότι την ίδια μέρα κυκλοφόρησε και το trailer.

{https://twitter.com/SimuLiu/status/1384129985712033800}

Η πλοκή

Σύμφωνα με όσες πληροφορίες έχουν διαρρεύσει για την νέα ταινία της Marvel, ο ήρωας έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του και την οργάνωση «Δέκα Δαχτυλίδια», που έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση της πριν από μία δεκαετία στον «Iron Man».

Πριν αρχίσει η δράση ο Shang-Chi εμφανίζεται να έχει μία ήσυχη ζωή στο Σαν Φρανσίσκο μαζί με τη φίλη του Κέιτι.

Ο πατέρας του, τον οποίον υποδύεται ο σταρ από το Χονγκ Κονγκ, Τόνι Λιουνγκ, τον είχε εκπαιδεύσει όταν ήταν μικρός κατά τέτοιον τρόπο «ώστε οι πιο επικίνδυνοι άνθρωποι στον κόσμο να μην μπορούν να σε σκοτώσουν».

Και ξαφνικά, μετά από δέκα χρόνια, όλα αλλάζουν και όπως φαίνεται στα πλάνα οι ταχύτητες ανεβαίνουν και ο ήρωας αγκαλιάζει το πεπρωμένο του.

Δείτε το trailer:

{https://youtu.be/giWIr7U1deA}

 

Χamos

Προανακριτική επιτροπή για Ν. Παππά Εξέταση Κυρ. Τόμπρα

onoma-ekpliksi-o-bachelor-2-–-oures-sta-dokimastika

The Bachelor 2 Spoiler 20/04: Μάζεψε συνολικά 4 βραβεία από κοινό και Digital marketing!