Σφίγγει ο κλοιός για την Άντζελα Γκερέκου: Η αυστηρή απαγόρευση από την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου – Τι δεν την αφήνει να κάνει

Latest

Λίγο καιρό πριν φύγει για να κάνει τάμα στους Αγίους Τόπους, η Άντζελα Γκερέκου είχε αποκαλύψει στις κάμερες την αυστηρή απαγόρευση από την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου. Τι δεν την αφήνει να κάνει;

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό μας» η Άντζελα Γκερέκου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου η οποία έχει απαγορεύσει στη μητέρα της να μιλάει για την ίδια.

«Η «Γη της Ελιάς» είναι μια πολύ ωραία εμπειρία, ένα στήριγμα ψυχολογικό για πολλούς λόγους, δημιουργικό για πάρα πολλούς λόγους. Το χαίρομαι, το απολαμβάνω και χαίρομαι που αγαπήθηκε αυτός ο ρόλος και αυτή η σειρά. Η Αθηνά είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα που κουβαλά τα τραύματά της, αλλά βρίσκει πάντα τρόπο να σηκώνεται όταν πέφτει, όπως θα έπρεπε να κάνουμε και στη ζωή μας» ανέφερε αρχικά η Άντζελα Γκερέκου για τη σειρά όπου πρωταγωνιστεί.

Απαντώντας σε ερώτηση για την κόρη της, η Γκερέκου είπε: «Η κορούλα μου, μού απαγορεύει να μιλάω για εκείνη, όπως κάθε παιδί που σέβεται τον εαυτό του. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για το παιδί μου και για όλα τα παιδιά, που προσπαθούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα».

Δείτε το βίντεο
Πηγή: athensmagazine.grλιο σας

Κόλαφος ο Μεγακλής Βιντιάδης: «Δε τη βλέπω τη Ρούλα Κορομηλά επειδή…»

Ξεκάθαρη απάντηση από Άννα Βίσση: «Αντιπαθώ τον Γιώργο Νταλάρα γιατί…»