Σεξ: Πέντε στάσεις για να… περάσετε «καυτά» Χριστούγεννα – ΦΩΤΟ

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, γιορτινές ημέρες. Στιγμές χαράς, θαλπωρής, ημέρες όπου όλοι δίνουμε και παίρνουμε δώρα.

Πρόκειται για αυτή την περίοδο του χρόνου, που όλοι ερχόμαστε πιο κοντά, που τρώμε, που πίνουμε και πάνω απ’ όλα θέλουμε να περάσουμε καλά. Σε όλα τα επίπεδα.

Έτσι, τα φετινά Χριστούγεννα αποτελούν μια πολύ καλή ευκαιρία για να κάνουμε ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό μας και… στη σεξουαλική μας ζωή.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι φαντασία, λίγο ελεύθερο χρόνο και κάποιες χριστουγεννιάτικες ιδέες!

Το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη

Εύκολο, απλό, χριστουγεννιάτικο και εμπνευσμένο. Δοκιμάστε την κλασική, πλέον, στάση «στα τέσσερα» με την εξής πινελιά: στρώστε κόκκινα σατέν σεντόνια και… γλιστρήστε! Όχι στα χιόνια, αλλά στα σεντόνια.

Το «Ρούντολφ το ελαφάκι»

Είναι… επίσης το κλασικό doggie εποχιακά προσαρμοσμένο με επιρροές από την κλασική εικόνα του Αϊ Βασίλη πάνω στο έλκηθρο. Μόνο που εσύ σε εκδοχή επιβήτορα Santa καβαλάς απευθείας τον τάρανδο ή ελάφι. Τα αξεσουάρ στα κεφάλια θα σας βάλουν πιο πολύ στο κλίμα!

Κουραμπιές

Ανάψτε τη θέρμανση στο φουλ, καθήστε χωρίς ρούχα στην καρέκλα, ζητήστε του να γονατίσει μπροστά σας και βάλτε στο παιχνίδι τους κουραμπιέδες που φτιάξατε με τα χεράκια σας. Είναι τόσο νόστιμοι που θα γλύφει και τα… δάχτυλά σας!

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Βάλτε τον να ξαπλώσει αναπαυτικά, ανεβείτε από πάνω του κι ανοίξτε τα χέρια σας ώστε να σχηματίζετε ισοσκελές τρίγωνο. Για να μπείτε πιο πολύ σε Χριστουγεννιάτικο mood, φορέστε αγιοβασιλιάτικο σκουφάκι και κρατήστε δυο κόκκινες μπάλες.

«Χριστούγεννα ήρθαν πάλι, κι είσαι πάλι, μακριά από μένα»

Δεν πτοούμαστε! Εξάλλου, το λέει κι ο σοφός λαός: αν πετύχει, τύφλα να΄ χει!

Εντάξει θα είμαστε ειλικρινείς μαζί σας. Δεν θα ανακαλύψουμε την Αμερική εδώ. Οι περισσότερες στάσεις είναι ήδη γνωστές. Ωστόσο με ένα διαφορετικό όνομα και τα κατάλληλα αξεσουάρ, μπορούν… να μετατραπούν στην απόλυτη χριστουγεννιάτικη φαντασίωση.

Δοκιμάστε και δεν θα χάσετε!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

Θες να κάνεις περισσότερο σεξ; Τα 4 tips προς τη σωστή κατεύθυνση

Σοφιάνα Αβραμάκη – Survivor: Παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη – “Θέλουν να μου βάζουν λεφτά σε λογαριασμό για να τους στέλνω τις πατούσες μου”