Σeξ: Πέντε πράγματα που πρέπει να δοκιμάσετε έστω μία φορά

Έχεις φτάσει σε μια «Χ» ηλικία. Κοιτάς το ημερολόγιο και λες την κλασική ατάκα: «Δεν έχω κάνει ούτε τα μισά από αυτά που ήθελα να έχω κάνει σε αυτή την ηλικία».

Πανικοβάλλεσαι και θεωρείς ότι… η ζωή σου τελειώνει και δεν θα προλάβεις ποτέ. Ηρεμία. Να τα πάρουμε ένα ένα. Όλα χρειάζονται πρόγραμμα. Φτιάξε μια λίστα με όσα θέλεις να κάνεις και ιεράρχησέ βάσει του πόσο τα θες, αλλά και του πόσο πιθανό είναι να γίνουν.

Ναι καλά καταλάβατε: Μιλάμε για μια bucket list! Και χρειάζεται για όλα τα ζητήματα.

Εμείς, όπως προδίδει η κατηγορία στην οποία βρίσκεται το εν λόγω κείμενο, θα αναφερθούμε στην bucket list του σεξ!

Για να σας βοηθήσουμε σε αυτό, εμείς στα ετοιμάσαμε πέντε πράγματα που πιθανώς να μην έχετε δοκιμάσει και -κατά την γνώμη μας πάντα- θα έπρεπε να δοκιμάστε, όποτε σας δοθεί η ευκαιρία.

Πάμε να τα δούμε;
Σεξ εκτός σπιτιού

Σίγουρα το έχετε σκεφτεί. Στο αμάξι, σε μία έρημη παραλία, στα όρθια σε ένα σημείο χωρίς κόσμο. Και μόνο η πιθανότητα της σκέψης ότι κάποιος θα σε δει, ανεβάζει την αδρεναλίνη, άρα και τη λίμπιντο.

Μια λεπτομέρεια, απλά προσέξτε μην σας δουν πραγματικά. Αυτό δεν θα είναι τόσο αφροδισιακό…

Μαραθώνιος σεξ

Αχα. Αντί να κάνετε μαραθώνιο Star Wars τρώγοντας πίτσα, αφιερώστε το βράδυ στο σεξ! Εντάξει και διαλείμματα για φαγητό και τις απαραίτητες ανάσες. Ξέρετε εσείς…

Σεξ με φαγητό

Πάρτε το μυαλό σας από τα φασολάκια και παστίτσιο, για όνομα του Θεού!

Ας μιλήσουμε για το μέλι, την υγρή σοκολάτα ή η σαντιγί. Μπαίνουν στο παιχνίδι του στοματικού σεξ και το απογειώνουν. Απλά με προσοχή για να μην έχουμε ατυχήματα.

Kinky καταστάσεις

Υπάρχουν διαβαθμίσεις στο kinky σεξ, έτσι ώστε να το μπορούν να το δοκιμάσουν όλοι. Λάτεξ, μαστίγια, και διάφορα βοηθήματα. Όσα και όσο μπορείτε. Σιγά σιγά ξεκινήστε να δοκιμάζετε διάφορα.

Αν σας αρέσει προχωράτε, αν όχι σταματάτε.

One night stand

Χρειάζεται να πούμε παραπάνω;
Πηγή: in.gr

Σχέσεις: Αυτοί οι άνδρες κάνουν σεξ πιο συχνά

Ιωάννα Μαλέσκου: Πόσα θες να μας τρελάνεις;… η πιο ωραία εμφάνιση της χρονιάς του 2022 ! – φωτογραφία