Σεξ και Ζώδια: Τι απογειώνει και τι ξενερώνει κάθε ζώδιο στο κρεβάτι;

Μάθε και κάνε τα πράξη για… αξέχαστες, ερωτικές βραδιές

Από το αισθησιακό προκαταρκτικό παιχνίδι μέχρι το BDSM, καθετί που ταιριάζει στην δική σου προσωπικότητα και σε αυτήν του/της συντρόφου σου, μπορεί να απογειώσει τη σεξουαλική σας ζωή.

Όπως αναφέρεται και σε άρθρο της βρετανικής, ειδησεογραφικής ιστοσελίδας The Sun, σύμφωνα με την αστρολογία, το ζώδιό μας «αποκαλύπτει» πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα μας, συμπεριλαμβανομένων των προτιμήσεών μας στην κρεβατοκάμαρα.

Αν θέλεις να ανανεώσεις τη σχέση σου, πρέπει να ξέρεις τι αρέσει στο άλλο σου μισό, αλλά και τι το ξενερώνει.

Τι ξεσηκώνει την ερωτική διάθεση κάθε ζωδίου και τι του την «ρίχνει»;

Κριός: 21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

Οι Κριοί είναι το πρώτο ζώδιο της φωτιάς, αγαπούν την περιπέτεια και στο κρεβάτι μπορούν να χαρακτηριστούν «kinky star».

Η έντονη, αυθόρμητη φύση τους τους κάνει να λαχταρούν μία γρήγορη δυναμική στην κρεβατοκάμαρα.

Ένα γρήγορο σεξ μέσα στο αυτοκίνητο, ένα ριψοκίνδυνο στη δουλειά και κάποιο «σκληρό» προκαταρκτικό παιχνίδι είναι αυτά που τρελαίνουν κάθε παρορμητικό Κριό.

«Αν είσαι Κριός, το πιθανότερο είναι ότι έχεις ασχοληθεί τουλάχιστον με ένα παιχνίδι BDSM. Σε περίπτωση που δεν το έχεις ακόμα κάνει, είναι σχεδόν σίγουρο πως, όταν το δοκιμάσεις, θα πεις “αυτό είναι για μένα”» εξηγούν οι ειδικοί του σεξ στη The Sun.

Πρόσεξε, όμως, μην τον/την κάνεις να βαρεθεί! Το υπερβολικό προκαταρκτικό παιχνίδι και η έλλειψη πρωτοβουλίας θα είναι επιζήμια για τη σεξουαλική σου ζωή με το συγκεκριμένο ζώδιο της φωτιάς.

Ταύρος: 21 Απριλίου – 21 Μαΐου

Ο Ταύρος, όσον αφορά το σεξ, είναι ρομαντικός και αισθησιακός. Ωστόσο, από όσους επιθυμούν πιο «άγριες» καταστάσεις, εύκολα θα χαρακτηριστεί βαρετός.

«Γνωστοί για την τεμπελιά τους, είναι μεγάλοι θαυμαστές της γρήγορης και τυπικής ιεραποστολικής στάσης» λένε οι ειδικοί για τους ανθρώπους που είναι Ταύροι στο ζώδιο.

Κεριά, ροδοπέταλα και σατέν σεντόνια είναι αυτά που θέλει αυτό το ζώδιο της γης να υπάρχουν στο σεξουαλικό παιχνίδι, καθώς αγαπά την πολυτέλεια και την αίσθηση της χλιδής.

Προσοχή! Οι περισσότεροι Ταύροι επικεντρώνονται περισσότερο στο τέλος του παιχνιδιού (δηλαδή στον οργασμό) παρά στο ίδιο το σεξ, οπότε αυτό είναι κάτι που πρέπει να λάβεις υπόψη σου, αν ο/η σύντροφός σου ανήκει σε αυτό το ζώδιο και συνηθίζει να «τεμπελιάζει» κατά τη διάρκεια του σεξ. Μάλλον δεν θα αλλάξει, γι’ αυτό καλύτερα να φύγεις…

Δίδυμοι: 22 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Στους Διδύμους αρέσει πολύ να πειραματίζονται. Τρελαίνονται για σεξουαλικά παιχνίδια και προκαταρκτικά.

Αυτό το ζώδιο του αέρα δεν λέει ποτέ «όχι» στο να δοκιμάσει νέα πράγματα στο κρεβάτι. Το παιχνίδι ρόλων, επίσης, «είναι στο τραπέζι».

Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Το πιο ανιδιοτελές ζώδιο, ο Καρκίνος, θα κάνει τα πάντα για να φτάσει ο/η σύντροφός του στην κορύφωση.

Ως το πιο συναισθηματικό και αισθησιακό ζώδιο, δεν λαχταρά τίποτα περισσότερο από το σωματικό άγγιγμα. Αποζητά την οικειότητα και έναν/μία σύντροφο με τον/την οποίο/α μπορεί να συνδεθεί τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά.

Αν και λογικό θα πάρει χρόνο, ένας Καρκίνος δεν αποκλείεται να σας εκπλήξει με τα «άγρια» γούστα του, όταν νιώσει αρκετά άνετα και απελευθερωθεί με όλο του το «είναι».

Λέων: 23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου

Ο Λέων είναι ρομαντικός, θέλει ζεστές αγκαλιές, αλλά και περιπετειώδεις νύχτες στην κρεβατοκάμαρα.

Κυβερνούμενος από τον Ήλιο, μπορεί να είναι εγωιστής από τη φύση του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υποχωρεί ποτέ στην κρεβατοκάμαρα, επιτρέποντάς σου να πάρεις για λίγο τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Του αρέσει να νιώθει ότι είναι ο πρωταγωνιστής του «σόου». Γι’ αυτό πες του/της πόσο καλός/ή είναι και θα σου το ανταποδώσει με τον καλύτερο τρόπο!

Φρόντισε μόνο να μην πληγώσεις τον εγωισμό του/της, καθώς αυτό θα μπορούσε να τον/την ξενερώσει αμέσως, όσο «φλογερό» πλάσμα κι αν είναι.

Παρθένος: 24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου

Οι Παρθένοι φημίζονται για την τελειομανία τους, που σημαίνει ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ευχαριστήσουν τον εραστή τους. Σίγουρα, λοιπόν, δεν θα μείνεις απογοητευμένος/η!

Κυβερνούμενος από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, αυτό το ζώδιο γουστάρει τις πρόστυχες κουβέντες, ενώ το sexting είναι σίγουρα ένας τρόπος για να τον/την κερδίσεις.

Προσοχή! Λόγω της τελειομανούς του φύσης, μισεί την ακαταστασία. Οπότε, αν βρεθείς σπίτι του/της, μην αρχίσεις να πετάς τα πράγματά σου όπου βρεις ή αν το κάνεις, μάζεψέ τα, όταν τελειώσετε το σεξ.

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου

Η οπτική επαφή, τα φιλιά μεγάλης διάρκειας και οι αισθησιακοί ψίθυροι κάνουν τον Ζυγό να «πάρει φωτιά».

Κυβερνούμενος από την Αφροδίτη, εκτιμά την κομψότητα, την ομορφιά και προσέχει τη λεπτομέρεια.

Είναι οπτικά πλάσματα, θα εκτιμήσουν τα ωραία εσώρουχα και τον ερωτικό χορό.

Θέλουν οι σχέσεις τους να χαρακτηρίζονται από ισορροπία, επομένως θα βαρεθούν, όταν μόνο ο ένας έχει συνεχώς τον έλεγχο.

Σκορπιός: 24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

Σκορπιός, το πιο ερωτικό ζώδιο!

Κυβερνούμενος από τον Πλούτωνα, τον πλανήτη του Κάτω Κόσμου, είναι ένας από τους πιο kinky ανθρώπους στο σεξ που θα γνωρίσεις! Φυσικά, όλοι οι Σκορπιοί δεν σταματούν να πειραματίζονται και να εμπλουτίζουν την ερωτική τους ζωή.

Λένε «ναι» στο πρωκτικό σεξ, δεν φοβούνται να ασχοληθούν με ταμπού και το BDSM. Οπότε προσπάθησε να γίνεις πιο kinky, όταν είναι στο κρεβάτι με έναν Σκορπιό.

Τοξότης: 23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Οι Τοξότες, όσον αφορά το σεξ, δεν σταματούν να εξερευνούν!

Η περίεργη προσωπικότητά τους τούς ωθεί να ανακαλύπτουν νέους τρόπους για να αποκτήσουν οικειότητα με τον/την σύντροφό τους ή… τους συντρόφους τους. Η μονογαμία δεν είναι ό,τι καλύτερο για εκείνους και σπάνια λένε «όχι» στο ομαδικό σεξ.

Η παρακολούθηση πορνό ταινιών και η δοκιμή νέων στάσεων αποτελούν έναν διασκεδαστικό τρόπο για να πειραματιστείς με αυτό το ζώδιο της φωτιάς.

Αν υπάρχει κάτι που θα κάνει έναν Τοξότη να τρέξει μακριά σου, αυτό είναι ο υπερβολικός ρομαντισμός. Κράτησε τη σχέση ελεύθερη και παιχνιδιάρα, έτσι θα καταφέρεις να τον/την κάνεις δικό/ή σου!

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Οι Αιγόκεροι είναι μεγάλοι οπαδοί της πολυγαμίας.

Με την αυταρχική και φιλόδοξη φύση τους, καταφέρνουν να παίρνουν ό,τι επιθυμούν, συμπεριλαμβανομένου του σεξ!

«Είναι, επίσης, σπουδαίοι μαθητές, ανοιχτοί στο να λάβουν σχόλια και να προσαρμοστούν στις προτιμήσεις των εραστών τους» τονίζουν οι sex experts.

Απλώς, μην του/της δώσεις μεγάλες υποσχέσεις, καθώς αυτό το ζώδιο δεν θα δεχτεί τίποτα λιγότερο από έναν συγκλονιστικό οργασμό!

Υδροχόος: 21 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Ως ελεύθεροι τύποι, που θέλουν να ζήσουν τη ζωή στο έπακρο, οι Υδροχόοι αγαπούν τόσο το «βρώμικο» σεξ όσο και τις σεξουαλικές συνευρέσεις σε δημόσιους χώρους.

Μυστήριο, ασυνήθιστες τοποθεσίες και σεξουαλικά παιχνίδια είναι αυτά που διεγείρουν αμέσως την ερωτική τους διάθεση.

Προσοχή! Οτιδήποτε πολύ παραδοσιακό είναι απαγορευτικό, όταν πρόκειται για σεξ με έναν Υδροχόο. Γι’ αυτό φρόντισε να εξιτάρεις τη φαντασία του/της και να απελευθερωθείς.

Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ένας Ιχθύς θα κάνει ό,τι μπορεί ​​για να κάνει τον/την σύντροφό του ευτυχισμένο/η.

Από ένα συρτάρι γεμάτο σέξι εσώρουχα μέχρι το στοματικό σεξ…, αυτό το ζώδιο πιστεύει ότι είναι σημαντικό το πάθος να παραμένει στη σχέση, ακόμα και όταν αυτή είναι μακροχρόνια.

Ως ζώδια του νερού, οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από αυτόν τον αστερισμό, λατρεύουν το σεξ στο ντους και το υδρομασάζ. Επιπλέον, προσαρμόζονται εύκολα στις σεξουαλικές προτιμήσεις και επιθυμίες του/της συντρόφου του/της.

Ένας Ιχθύς δύσκολα θα σε αφήσει, εκτός αν του κάνεις κατ’ εξακολούθηση κάτι πολύ άσχημο, φέρνοντάς τον στα όριά του.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Το σχέδιο του Αποστόλη για την Ευτυχία!

Survivor spoiler έπαθλο φαγητού: Οι παίκτες που βγαίνουν εκτός εαυτού και η ομάδα που κερδίζει