Sex And The City: Η επιστροφή των αγαπημένων μας ηρωίδων είναι γεγονός!

Η σειρά που κέρδισε εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο επιστρέφει στις μικρές οθόνες μας.Η επιστροφή των αγαπημένων μας ηρωίδων θα έχει μια μεγάλη αλλαγή και κατά πολλούς μια μεγάλη έλλειψη, σε σχέση με τη σειρά και τις δύο ταινίες, καθώς πλέον οι πρωταγωνίστριες θα είναι 3 αντί για 4….

Όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και χρόνια υπήρχε μια μεγάλη κόντρα μεταξύ της Sarah Jessica Parker (Carrie) και της Kim Cattrall (Samantha). Κάτι που όπως φαίνεται στάθηκε μοιραίο, με την τελευταία να δηλώνει πως δε θέλει να ξανά «μπει» ποτέ στα παπούτσια του εκρηκτικού της ρόλου.

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής Η σειρά επιστρέφει από το HBO Max με τίτλο “And Just Like That …”, όπως έκαναν γνωστό οι Cynthia Nixon, Kristin Davis και Sarah Jessica Parker με αναρτήσεις τους στα social media. Ο νέος κύκλος θα περιλαμβάνει δέκα επεισόδια της μισής ώρας και τα γυρίσματά του θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Άνοιξη στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη της φιλίας των Carrie, Charlotte (Kristin Davis) και Miranda (Cynthia Nixon) στην ηλικία των 50.

Μπορεί η Carrie και η Samantha να ήταν κολλητές στη μικρή και μετέπειτα στη μεγάλη οθόνη, ωστόσο στην πραγματικότητα υπήρχε μεγάλη κόντρα μεταξύ των δύο γυναικών, η οποία με τα χρόνια έγινε ακόμα πιο έντονη. Οι φήμες οργίαζαν και οργιάζουν ακόμα για το τι πραγματικά συνέβη μεταξύ τους, με τις κακές γλώσσες να λένε ότι αυτή η έχθρα ήταν που οδήγησε την Cattrall να πει όχι στην επιστροφή της Samantha, αν και η ίδια είχε δηλώσει πως μετά τις ταινίες απλά βαρέθηκε.

Για να κατανοήσει κάποιος όμως αυτή την κόντρα, για την οποία έχουν χυθεί τόνοι μελανιού, πρέπει να ξέρει κάποια πράγματα για τις δυο αγαπημένες ηθοποιούς, που έχουν φανατικούς fans παγκοσμίως. Πολλοί από αυτούς μάλιστα, πάντα υπερασπιζόταν την Parker έναντι της Cattrall, λόγω των χαρακτήρων τους στη σειρά και της μεγάλης δημοτικότητας της πρώτης, αν και η τηλεοπτική Samantha είναι σταρ με όλη την έννοια της λέξης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

Επιβεβαιώνεται το reboot του SATC με τίτλο “And Just Like That …”, και έτσι όλοι έχουμε επιτέλους κάτι σημαντικό να περιμένουμε από τις αγαπημένες μας ηρωίδες. Βαθιά μέσα μας μπορεί να υπήρχε η ελπίδα ότι η Samantha θα εμφανιζόταν, όμως η SJP ξεκαθάρισε πως «δεν είναι μέρος αυτής της ιστορίας. Αλλά θα είναι πάντα μέρος μας». Και ίσως αυτή η φράση να αποδεικνύει ότι η Kim Cattrall είναι μια αληθινή σταρ.

survivor spoiler

Survivor Spoiler Αυτές είναι οι 2 νέες ομάδες. Κόκκινη ομάδα και Μπλέ ομάδα

Ανέκδοτο: Πάει ένας σε ένα κατάστημα με υφάσματα …! Τρελό γέλιο