Σεξ: Αυτοί είναι οι πιο περίεργοι νόμοι στον κόσμο

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιοι είναι οι πιο περίεργοι νόμοι που υπάρχουν για το σεξ σε ολόκληρο τον κόσμο;

Αν ναι, τότε αυτό το άρθρο γράφτηκε για εσάς.

Σε κάποιες χώρες ορισμένοι κανόνες είναι σχετικά πρόσφατοι ενώ σε άλλες είναι λείψανα μιας περασμένης εποχής, που για κάποιο λόγο απλά δεν έχουν αλλάξει.

Πάντως είναι όλοι σε ισχύ και οι παραβάτες καταδικάζονται.

Όχι πάνω από 2 δονητές

Στην Αριζόνα των ΗΠΑ, μια γυναίκα απαγορεύεται να έχει περισσότερους από 2 δονητές. Εάν έχει τρεις τότε μπορεί να υποβληθεί μήνυση και να καταδικαστεί.

Επαφή με ζώα μέχρι 3 φορές

Στην Πολωνία επιτρέπεται να κάνεις σεξ με ζώα αλλά όχι πάνω από τρεις φορές, διότι μπορεί να πυροβοληθείς στο κεφάλι.

Στο δωμάτιο με τη ρόμπα

Αν εμφανιστείς γυμνός σε ιδιωτικό μέρος το οποίο όμως εκτίθεται σε δημόσια θέα, θεωρείται ότι έχεις διαπράξει έγκλημα. Το ίδιο ισχύει και στην Κίνα αφού οι γυναίκες δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν γυμνές μέσα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, εκτός από το μπάνιο.

Παρούσα η μητέρα

Και όμως! Στην πόλη του Κάλι στην Κολομβία, η μητέρα της νύφης πρέπει να είναι μέσα στο δωμάτιο και να βλέπει την σεξουαλική πράξη.

Βασανιστήρια λόγω… γυμνισμού

Στη Γουινέα αν κάποιος κάνει γυμνισμό ή σεξ το πληρώνει ακριβά. Τον βάφουν, τον δένουν σε έναν γάιδαρο και θα τον κάνουν περιοδεία στο χωριό. Στη συνέχεια, τον αφήνουν στην άκρη της πόλης και απαγορεύετε να επιστρέψει.

Απαγορεύεται ο αυνανισμός

Στην Ινδονησία κατά κάποιον τρόπο απαγορεύεται ο αυνανισμός και οι παραβάτες τιμωρούνται με φυλάκιση. «Για αυτούς που υιοθετούν μία ανήθικη συμπεριφορά σκοπίμως και προκλητικώς, θα τιμωρηθούν με φυλάκιση το μέγιστο δύο χρόνια και οκτώ μήνες», αναφέρει ο σχετικός Νόμος.

πηγή larissanet.gr

news

Εύα Χαντάβα: Βολεϊμπολίστρια του παναθηναικού «ζάλισε» τη Μύκονο με το μπικίνι της – φωτο

Βρήκαν το ελιξίριο της νεότητας: Celebrities που… δείχνουν πιο νέοι όσο μεγαλώνουν