Σε θάλαμο με τους δολοφόνους του Γ.Μακρή ο Δ.Λιγνάδης – Βλέπει τηλεόραση και κρατάει σημειώσεις

Με ύφος απόμακρο, απόκοσμο όπως λένε χαρακτηριστικά όσοι τον βλέπουν, ο Δημήτρης Λιγνάδης μετά από 8 μέρες καραντίνας, μεταφέρθηκε στον θάλαμο 4 μαζί με άλλους 20 σκληροπυρηνικούς κρατούμενους, ανάμεσά τους όπως μάθαμε, τα δυο αδέλφια, οι Βούλγαροι που κατηγορούνται για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, συζύγου του γνωστού μοντέλου, Βικτώριας Καρύδα.

Βέβαια, εντοπίσαμε και σας μεταφέρουμε μια δήλωση του πρώην «βασιλιά» του Εθνικού Θεάτρου στον συνήγορό του λίγο μετά την άφιξή του στις φυλακές Τριπόλεως.

Όπως μετέφερε στα Μέσα ο κ. Κούγιας, ο εντολέας του του είχε απάντησε όταν τον ρώτησε εάν θα είναι μόνος του στο κελί ότι, αυτό θα κριθεί από τις δυνατότητες που θα έχει η φυλακή. «Άλλες φορές οι κρατούμενοι στις φυλακές Τριπόλεως είναι μόνοι τους, άλλες είναι με άλλους. Στη χειρότερη περίπτωση είναι τέσσερις σε ένα κελί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Βλέπει τηλεόραση και κρατά σημειώσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός-σκηνοθέτης είναι σχεδόν αμίλητος, παρακολουθεί τηλεόραση και κρατάει σημειώσεις που αφορούν την υπόθεσή του, ενώ εξαντλεί τα περιθώρια επικοινωνίας που έχει μιλώντας με τον συνήγορό του, Αλέξη Κούγια ο οποίος συνήθως τον καθησυχάζει μετά και την τρίτη μήνυση που υποβλήθηκε εναντίον του.

Δείχνει, ωστόσο, να έχει προσαρμοστεί γενικά στις νέες συνθήκες της ζωής του παρότι παραμένει απρόσιτος. Δεν ζητά κάτι ιδιαίτερο και τρώει κανονικά τα φαγητά της φυλακής.

Το επισκεπτήριο επιτρέπεται μόνο τις Τετάρτες και ο άνθρωπος που θεωρείται πως θα δίνει το «παρών» σε αυτό, θα είναι ο αδελφός του Γιάννης Λιγνάδης. Ο άνθρωπος που στέκεται στο πλευρό του και είναι αυτός που μέχρι πρότινος κατείχε το κινητό του και τα κλειδιά του σπιτιού του όπου πήγαινε καθημερινά να ταΐζει τη γάτα του και να ποτίζει τα λουλούδια του.

Μελέτης Ηλίας: “Ο χώρος μας βάλλεται μαζικά και πολλοί λένε τα ήθελε ο κ…ς τους”

Έξαψη: Η πυρκαγιά και το απανθρακωμένο σώμα

Έξαψη: Η πυρκαγιά και το απανθρακωμένο σώμα