Ελένη Μενεγάκη: Οι μυστικές συναντήσεις και η προετοιμασία για το Μega

se-“orgasmo”-ergasias!-oi-mystikes-synantiseis-kai-i-proetoimasia-gia-to-mega

Ένας μήνας ακριβώς συμπληρώνεται σήμερα από τη μέρα που το Mega μέσω μιας επίσημης ανακοίνωσης έκανε γνωστή την τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη. “Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή.
Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες” ανέφερε μεταξύ άλλων η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού την οποία η Ελένη επιβεβαίωσε μέσα από το Instagram της.

Η λαμπερή παρουσιάστρια, μετά από έναν χρόνο τηλεοπτικής απουσίας είναι έτοιμη να επιστρέψει και πάλι. Για αυτό άλλωστε έχει αρχίσει και τις εντατικές προετοιμασίες προκειμένου τον Σεπτέμβριο να είναι όλα έτοιμα και έτσι όπως εκείνη θα θέλει. Τον ένα αυτό μήνα που έχει μεσολαβήσει από την ανακοίνωση της τηλεοπτικής της επιστροφής, πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί για το περιεχόμενο, την ώρα αλλά και τα πρόσωπα που θα την πλαισιώνουν.
Τα ρεπορτάζ θέλουν την Ελένη να επιθυμεί να επιστρέψει στη ζώνη που ο κόσμος την είχε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, στις 13.00-15.00 δηλαδή ενώ το κανάλι θα προτιμούσε τη ζώνη 14.00-16.00. ‘Οσο για το όνομα της εκπομπής οι πληροφορίες θέλουν να είναι το «Ελένη μου» και όχι το «Ελένη» που είναι κατοχυρωμένος από τον Alpha. (δες εδώ τις λεπτομέρειες του συμβολαίου και το πιθανό όνομα της εκπομπής της)

Φυσικά πολλά έχουν ακουστεί και για τα πρόσωπα που θα την πλαισιώνουν με την Κατερίνα Ζαρίφη να έχει δηλώσει πως με χαρά θα ξανασυνεργαζόταν με την παρουσιάστρια. Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι εκείνοι που ακούγεται πως έχουν προχωρήσει σε συζητήσεις, κάτι που όμως κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει μιας και οι δυο αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε άλλες εκπομπές.

Φυσικά όλο αυτό το διάστημα, η ίδια η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει κάνει καμία αποκάλυψη παρά μόνο όσα είπε στο live της με την κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου. Σε εκείνο το live η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε πως η εκπομπή της θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο με την ίδια να μη βλέπει την ώρα για αυτό το comeback. (δες εδώ όσα είπε η παρουσιάστρια στην κουμπάρα της για τη νέα της εκπομπή)

H πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση ωστόσο της Ελένης Μενεγάκη έγινε την περασμένη Πέμπτη. Ήταν όταν οι κάμερες την συνέλαβαν έξω από τα γραφεία του Mega όπου είχε πάει να συζητήσει τις λεπτομέρειες της εκπομπής της. Εκεί βρέθηκε και την Παρασκευή και με πολύ ευγένεια μιλώντας στην κάμερα αρκέστηκε να πει: ““Επειδή δεν θέλω να είμαι αγενής, θα σου πω μια φορά… ότι δεν έχω κάτι να σου πω. Αν είχα κάτι να πω θα το ξέρατε! Μόλις ξεκίνησα…” (δες εδώ τις δηλώσεις τη

Μαρτίνς: «Έχουμε ξεκαθαρίσει τα πράγματα»

Μαρτίνς: «Έχουμε ξεκαθαρίσει τα πράγματα»

i-sofia-manolakou-apanta-gia-gnosti-ithopoio-–-ithele-na-me-meionei,-den-milisa-tote

Η Σοφία Μανωλάκου απαντά για γνωστή ηθοποιό – Ήθελε να με μειώνει, δεν μίλησα τότε