Σε κλινική αποτοξίνωσης ο τραγουδιστής των Metallica

Την αναβολή της περιοδείας τους σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία ανακοίνωσαν οι Metallica, καθώς ο τραγουδιστής και κιθαρίστας του συγκροτήματος, Τζέιμς Χέτφιλντ, μπήκε ξανά σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Το συγκρότημα ανακοίνωσε μέσω Twitter. «Ο Τζέιμς πασχίζει με τον εθισμό εδώ και πολλά χρόνια. Τώρα, δυστυχώς, έπρεπε να ξαναμπεί σε κέντρο αποτοξίνωσης», ανέφεραν οι Metallica, διαβεβαιώνοντας τους θαυμαστές τους ότι μόλις ανακάμψει ο Χέτφιλντ, θα κάνουν την περιοδεία. «Εκτιμούμε την κατανόησή σας και τη στήριξή σας στον Τζέιμς και σας ευχαριστούμε που είστε μέρος της οικογένειας των Metallica», προσθέτει η ανακοίνωση του μέταλ συγκροτήματος. Η περιοδεία επρόκειτο να ξεκινήσει στο Περθ στις 17 Οκτωβρίου.

Ο 56χρονος Χέτφιλντ είχε αναγκαστεί να αποσυρθεί από τους Metallica εξαιτίας του εθισμού του το 2001, όταν είχε μπει ξανά σε κλινική αποτοξίνωσης. «Φοβόμουν ότι θα χάσω την οικογένειά μου. Αυτό με τρόμαξε περισσότερο. Ότι θα φύγει η οικογένειά μου εξαιτίας της συμπεριφοράς μου. Η σύζυγός μου με έδιωξε από το σπίτι, ζούσα μόνος μου, δεν το ήθελα αυτό», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του για τη μάχη του με τον αλκοολισμό.

 

Κάτι απίστευτο συμβαίνει με αυτό το χταπόδι που κοιμάται….

Νέες συγκλονιστικές εικόνες από την κατάσταση στη Μόρια (βίντεο)